Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karse

Kategori:  Krydderurter

Beskrivelse:

Blomsterkarse (tallerkensmækker) :
Hele planter er spiselig med en skarp karsesmag. Blomsterne dekorative i salatskålen. Umodne frø kan syltes som kapers. Blade hakkes og bruges til bl.a. æggekage. Rig på C-vitamin.

Brøndkarse:
Anvendes som grønt drys, som salat alene eller i blanding, til supper eller urtesmør. Højt C-vitaminindhold.
Karse:
Anvendes i kimstadiet som grønt drys, i æggesandwich og supper. Har et højt C-vitaminindhold. Opblød frøene natten over før såning i lunkent vand, og smør frøgelemassen ud på vat eller anden fugtig bund. Kan dyrkes i haven, hvor den bliver ca. 50 cm høj.

                                                                                                             
Karse ... klik på billedet for at komme tilbage


Ordet er vist 1173 gange
og udskrevet 2 gange
Fra:Kommentar
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til dette ord endnu