Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dild

Kategori:  Krydderurter

Beskrivelse:

Prøv at blande den med basilikum, laurbær, hjulkrone, hvidløg, mynte, blomsterkarse, syre, estragon og brøndkarse. Hak det groft og læg det ind i bugen af en forel og drøn den på grillen.


Bladdild:
Bladene er meget aromatiske og velegnede til grønt drys, til fisk, i supper, tærter, brød og kryddersmør. Frøskærmene kan anvendes til syltning. Så jævnligt sæsonen igennem.

Skærmdild: Bladene er velegnede som grønt drys, til fisk, i supper, etc. Frøskærmene anvendes bl.a. til syltede asier og agurker og e smukke i dekorationer. Frøene bruges hele eller malede, hvor der ønskes dildsmag.

                                                                                                             
Dild ... klik på billedet for at komme tilbage


Ordet er vist 1023 gange
og udskrevet 1 gange
Fra:Kommentar
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til dette ord endnu