Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkål

Kategori:  Kål

Beskrivelse:

HVIDKÅL er en yderst populær og anvendelig kålsort. Den dejlige SOMMERHVIDKÅL - der kan fås i forretningerne i maj, juni og juli - minder meget om spidskål. Den er meget sprød og let og skal ikke koge så længe som den senere hvidkål.

HVIDKÅL kan anvendes stuvet, i supper og sammenkogte retter, til brunkål og til hvidkålsrouletter. Rå er den meget anvendelig i råkostsalater sammen med fx gulerødder, æbler, appelsiner og rosiner.

HVIDKÅL renses ved at de yderste blade samt stokken fjernes.

FRYS HVIDKÅLEN: Maskinhakket hvidkål egner sig godt til frysning. Kålen koges halvmør, hakkes og fryses. Optøs i vandbad eller i køleskabet natten over.

SÆSON: Juli - marts.
OPBEVARING: Køligt og mørkt.


                                                                                                             





Ordet er vist 2094 gange
og udskrevet 6 gange
Fra:Kommentar
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til dette ord endnu