Debat forum



hvidløg


Fra   :  krisian

Dato : 2017-03-03
Vist   :  842 gange
så kigger man efter en beskrivelse efter hvordan man kan se om hvidløg er blevet for gammelt, men man finder kun opbevaringstip og længde
træls.....


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2017-03-17
Nej, det er ikke træls, for det afhænger af mange ting, dels kan vi købe tørrede ophægte hvidløg fra Kina, for 14 Kr. i butikkerne, og dels kan vi købe Spanske tørrede ophægte hvidløg i butikkerne for 24 Kr. Når man beregner hvorlænge en tørring tager, så har de sikkert mere sol og mindre luftfugtighed i Spanien, end de har i Kina, og tørringen 'bestemmer hvorlænge du kan forvente, at hvidløgene kan holde sig i Danmark, så hvis du kvaser et fed hvidløg under kniven, med skal på, så kan du se nogle mørke 'mugpletter som skyldes fugt,og det betyder, at man ikke forventer, at hvidløget skal hænge så længe som muligt, for med større forbrug og mere spild, er vi jo tvunget til stadig at købe friske' tørrede hvidløg.


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2017-03-17
Hvidløget kan stadig bruges selvom der er lidt mug, men forhandlerne ser helst, at vi køber nye løg for de tjener jo på omsætningen, fradrag for import og eksport. læs om svindel på - tulipan boblen - det skete i Holland for mange år siden.


Kommentar
Fra   :  Bjarne

Dato:
2018-04-22
Grøntsager, herunder hvidløg, rådner, når de bliver for gamle, så det er ikke svært at se.


Kommentar
Fra   :  harald munnofubas

Dato:
2019-08-06
min erfaring siger mig at hvidløg altid kan spises




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu