|
Debat forum
bagekartofler Fra : tove
| Dato : 2016-09-12 Vist : 1427 gange
| Hvorfor anbefales det i nogle opskrifter, at kartoflerne pakkes i stanniol, og i andre, at de ikke pakkes ind?
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2016-10-18
| Det skyldes en ny moderne dovenskab, i gamle dage blev bagte kartofler altid stillet på groft salt, og bagt i den nederste del af ovnen.
Idag er alting ændret, mange af de såkaldte kantinefiduser og grillbarer, køber kartofler hjem, som allerede er kogte, så de bliver lige varmet i micro ovnen, og ''skaderne bliver 'gemt bag staniol.
Man kan se, om kartofler har været kogt, inden de bliver opvarmet i mikro ovnen, for der kommer en meget mørk brun farve, lige inden for kartoffel skindet.
Kommentar Fra : Pernille
| Dato: 2022-08-22
| Godt spørgsmål Tove
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|