Debat forum



bagekartofler


Fra   :  tove

Dato : 2016-09-12
Vist   :  1427 gange
Hvorfor anbefales det i nogle opskrifter, at kartoflerne pakkes i stanniol, og i andre, at de ikke pakkes ind?


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-10-18
Det skyldes en ny moderne dovenskab, i gamle dage blev bagte kartofler altid stillet på groft salt, og bagt i den nederste del af ovnen. Idag er alting ændret, mange af de såkaldte kantinefiduser og grillbarer, køber kartofler hjem, som allerede er kogte, så de bliver lige varmet i micro ovnen, og ''skaderne bliver 'gemt bag staniol. Man kan se, om kartofler har været kogt, inden de bliver opvarmet i mikro ovnen, for der kommer en meget mørk brun farve, lige inden for kartoffel skindet.


Kommentar
Fra   :  Pernille

Dato:
2022-08-22
Godt spørgsmål Tove




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu