Debat forum



Vaniljesukker vs. vaniljestang


Fra   :  Anonym

Dato : 2016-09-01
Vist   :  22748 gange
Hej
Jeg vil gerne vide om jeg kan bruge vaniljesukker som en erstatning for en vaniljestang ?

Hvis man kan det, hvor meget vaniljesukker skal jeg så tilsætte ?


Kommentar
Fra   :  Mie-Sofie

Dato:
2016-09-01
Jeg plejer at bruge 20g vanillesukker pr. vanillestang - husk fratrække de 20g fra den mængde sukker du ellers skal bruge, ellers bliver det ALT for sødt !


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-12-02
Du skriver ikke hvilken ret du skal bruge vanila til, men du kan ikke koge vanila sukker, for det er IKKE lavet på ren vanila, det er lavet på et kunst produkt der hedder vanelin, og vanelin må aldrig koges.


Kommentar
Fra   :  mig der skriver

Dato:
2018-05-30
tak for hjælpen


Kommentar
Fra   :  Nanna

Dato:
2018-10-12
Nu skriver i at det ikke må koge. Jeg skal lave en hvid chokolade creme som skal varmes op til 80grader. Må det stadig ikke komme i? :-)


Kommentar
Fra   :  Wicky

Dato:
2018-11-26
Nanna ved ikke hvor personen har fra at man ikke må koge vaniljesukker med har jeg gjort flere gange og så burde man jo heller ikke bruge vaniljesukker i kage der kommer ind i en varm ovn


Kommentar
Fra   :  Pernille

Dato:
2019-02-03
Vis jeg har 100g sukker og jeg skal bruge vanilijesukker hvor meget skal jeg så bruge




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu