|
Debat forum
Kan man anvende vin som ikke smager godt???? Fra : Jonna Nielsen
| Dato : 2016-03-17 Vist : 832 gange
| Vi har lige haft gæster og var så uheldige at de første 4 flasker rødvin vi åbnede faktisk var eddike.... kan man bruge det til noget ud over at anvende det i sovse??? synes det ville være ærgerligt at hælde dem i vasken.....
Kommentar Fra : Bjarne
| Dato: 2016-03-26
| Det er ikke alt rødvin, som egner sig til lagering. Du har tydeligt haft dem liggende for længe. Personligt ville jeg hælde det ud, da det ikke engang er særligt velsmagende som eddike. Måske kan du anvende det til justering i sovs, men i såfald i små mængder ad gangen.
Kommentar Fra : Marcus Bodilsen
| Dato: 2016-04-07
| Jeg er 100% sikker på, at hvis du laver en chokoladekage til 4 personer, skal du bruge 1 flaske pr. 100 g.
Har aldrig selv gjort det, men jeg synes det lyder ...LÆKKERT!
Held og lykke og håber det bliver til noget.
Skriv gerne og send et billedet af resultatet, hvis det selvfølgelig bliver til noget.
Mange venlige og krammere og lykkeønsker fra Marcus Bodilsen.
Kommentar Fra : Carsten Petersen
| Dato: 2016-04-27
| Sm id dem ud, du bliver aldrig tilfreds med resultatet, uanset hvad du laver med dem.
Hovedregel: hvis du bruger vin i for eks. saucen, så brug den I skal drikke til.
Mvh. Carsten
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|