Debat forum



Kan man anvende vin som ikke smager godt????


Fra   :  Jonna Nielsen

Dato : 2016-03-17
Vist   :  832 gange
Vi har lige haft gæster og var så uheldige at de første 4 flasker rødvin vi åbnede faktisk var eddike.... kan man bruge det til noget ud over at anvende det i sovse??? synes det ville være ærgerligt at hælde dem i vasken.....


Kommentar
Fra   :  Bjarne

Dato:
2016-03-26
Det er ikke alt rødvin, som egner sig til lagering. Du har tydeligt haft dem liggende for længe. Personligt ville jeg hælde det ud, da det ikke engang er særligt velsmagende som eddike. Måske kan du anvende det til justering i sovs, men i såfald i små mængder ad gangen.


Kommentar
Fra   :  Marcus Bodilsen

Dato:
2016-04-07
Jeg er 100% sikker på, at hvis du laver en chokoladekage til 4 personer, skal du bruge 1 flaske pr. 100 g.
Har aldrig selv gjort det, men jeg synes det lyder ...LÆKKERT!
Held og lykke og håber det bliver til noget.
Skriv gerne og send et billedet af resultatet, hvis det selvfølgelig bliver til noget.
Mange venlige og krammere og lykkeønsker fra Marcus Bodilsen.



Kommentar
Fra   :  Carsten Petersen

Dato:
2016-04-27
Sm id dem ud, du bliver aldrig tilfreds med resultatet, uanset hvad du laver med dem. Hovedregel: hvis du bruger vin i for eks. saucen, så brug den I skal drikke til. Mvh. Carsten




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu