|
Debat forum
klipfisk Fra : Z.Begonja
| Dato : 2016-03-12 Vist : 831 gange
| Ved i hvor kan man købe klipfisk, den ægte, ikke den saltede men den usaltede og soltørrede, den er lige så hård som en sten, skal lægges i vand 24 timer før tilberedning.
Kommentar Fra : Bjarne
| Dato: 2016-03-26
| Prøv at finde det på torfisk.dk - royalgreenland.dk eller skagenfisk.dk det skulle være muligt. Flere supermarkeder har også portugisiske baklau, bakalau, backalau eller noget i den retning på frost
Kommentar Fra : ivan liltorp
| Dato: 2016-06-09
| ja, men den pourtuquesiske bakelau er også ,,kun,, saltet
hvis du vil ha klipfisk i Salvador koster det nok 100RS
200 kr for 500 gr,hvis du vil have den rigtige
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2016-11-24
| usaltede kilpfisk kaldes for 'ræklinger' det er vindtørrede hellefisk eller fjord torsk der er skåret i strimler, Royal Greenland producerer dem i bygden Ukusisaat i det vest nordlige Grønland, prøv evt. at ringe til et af de fem Grønlanske huse, der er i Danmark.
Bacalau - er Spansk, og er baseret på saltede tørrede torske sider.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|