Debat forum



oksefilet


Fra   :  Kirsten

Dato : 2016-02-21
Vist   :  756 gange
kan jeg brune oksefilet dagen før jeg skal stege den?????😕


Kommentar
Fra   :  Shc

Dato:
2016-02-27
Ja men sæt den på køl.


Kommentar
Fra   :  Bjarne

Dato:
2016-03-05
Det vil jeg ikke anbefale:
1. Hvis Du ikke lynafkøler kødet igen, vil der kunne opstå
problemer med madforgiftning.
2. Det er spild af tid, da det max ta'r 10-15 min extra, at
gøre det. Hvis Du starter med ovnen på 225-250° og efter
10-15 min drejer ned på 150° og forsætter til centrum
temperaturen når 60° og derefter pakker kødet i staniol
og lader det hvile 15-30 min. er alt gjort i samme
arbejdsgang.


Kommentar
Fra   :  Carsten Petersen

Dato:
2016-03-05
Hvorfor vil du det dagen før, det er jo ikke det der tager lang tid.


Kommentar
Fra   :  arctic.gastro

Dato:
2016-06-18
oksefilet er et meget diskuteret kødprodukt i fagkredse, hvis du køber den i et supermarket så kan du ikke regne med, at du får en god kvalitet, generelt er deres kød aldrig "modnet, de køber kødet til engros priser på slagterierne, nogle gange har kødsvindlerne købt kødet flere lysår fra hvor kødet bliver solgt, så kød må kun købes hos en selvstændig slagter, som også selv modner okse kødet. hvis kødet er rigtig modnet, så kan du godt bruge din fremgangsmåde, men du skal bare huske på, at staniol kan være giftigt, der er forskel på staniol, og kun staniol der er godkendt til fødevarer må bruges. eksempel - hvis du tager en varm ret, og dækker den til med staniol, så vil der blive "sure pletter i staniolen på grund af den syre der er i maden.




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu