Debat forum



Balcamico


Fra   :  Lizzie Hansen

Dato : 2015-12-13
Vist   :  2971 gange
Hej. Er der mon nogen der ved, om man kan få balcamico til at få en rimelig fast karamel-agtig konsistens,så det kan kommes over en forret i et pænt mønster. Tænker lidt på om det evt skal have et opkog med sirup eller lignende ? Med venlig hilsen Lizzie Hansen



Kommentar
Fra   :  Bjarne

Dato:
2015-12-25
Jo da,
½ dl. balsamico koges ned til det næsten brænder på, fjernes fra varmekilden og kolde smør tern piskes i til
ønsket konsistens opnås. sirup kan tilsættes fra start.
Det er også muligt at lave det omvendt - dvs smøret smeltes uden det tager farve - og balsamico tilsættes dråbevis indtil ønsket konsistens




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu