|
Debat forum
Pariserbøf Fra : bjarne P
| Dato : 2015-12-03 Vist : 3170 gange
| Hvordan laver man pariser bøf. Tatar?? steges kun på kødsiden opad.. brødsiden nedad ( kødet bliver jo så ikke gennemstegt..Må jeg høre langsomt og helt forfra.. start.
Kommentar Fra : Carsten Petersen
| Dato: 2016-03-05
| Når jeg laver pariserbøf, så steger jeg bøfferne og brødskiverne hver for sig. det synes jeg giver en god stegeflade på siderne og god smag.Steg bøfferne først og steg brødet i panden derefter i resten af fedtet.
Kommentar Fra : arctic.gastro
| Dato: 2016-04-10
| Misforståelse, hakket oksekød har absolut intet at gøre med tatar, selvom utallige kød svindlere påstår det.
Tatar er lavet af skrabet oksefilet, eller skrabet oksemørbrad.
Kødet skal jo ikke være særlig tyk, på en ægte pariserbeuf' meningen er, at man steger det hakkede kød på brødet, og rister brødet lidt i afklaret smør.
Derefter monterer man Pariserbeuf' med en rå æggeblomme, salt syltede agurker i skiver, lidt rå løgringe, og lidt "kras "heste dressing - tomatketchup irørt frisk revet peberrod.
Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.
Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu
|