Debat forum



FLEISCHKAESE/LEBERKAESE


Fra   :  Stephan

Dato : 2015-11-29
Vist   :  820 gange
Hejsa alle sammen,

Jeg er ved at gaa ud af mit gode skind. Jeg proever at lave en Schweizer FLEISHKAESE (Tysk KoedOST). Det er fedtfattig koed mixed med gris, ca. 400gram. Samme portion, 180 g bacon, halvt loeg, noget oregano, kvaestede isterninger. Alt bliver bliver blendet til ukendelighedderefter tilsat knuste isklumper. JEg helder det i en broedform som er indlagt med lidt olie og saeter mulevitten i veon paa 160 grader (fan oven) i ca en time. Desvaerre kommer der ud hver gang som klumpet og har ikke den konsistens jeg gerne vil have taenk paa koedpoelse som ser uniform ud og ikke saa "tungt". Jeg har virkelig brug for hjaelp her, Tusinde tak.




Her kan du indlægge en kommentar til dette emne.

Dit navn Navn

Din kommentar





Tilbage til kategori "Diverse"Debat forum hovedmenu