Resultat ved søgning efter "sauce okse" : 57 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
kogt oksespidsbryst med peberrodssauce
brystet dækkes af vand i rummelig gryde, når det begynder at koge skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt, gulerod, løg pastinak og porre tilsættes, koges ca. 1,5-2 timer indtil det er mørt. tag brystet op og lad det hvile....
se mere her
Indbagt oksemørbrad med champignon sauce
Kødet:
Drys oksemørbraden med salt og peber og brun den på alle sider i smør på en pande, ca. 15 minutter.
Afkøl den.
Læg de optøede butterdejsplader på et meldrysset bord, pensl kanterne med æg og lad dem overlappe. Tryk...
se mere her
Pasta i fad med oksekød og mornaysauce
Pastaskruerne koges i letsaltet vand.
Oksekødet brunes i lidt olie, derefter tilsættes salt, peber, oregano, hvidløg og de hakkede tomater.
Porrer, selleri og løg skæres i passende stykker og sauteres i en gryde med lidt olie.
Et...
se mere her
Oksemørbradbøffer med rødvinssauce
Oksemørbraden befries for sener, skæres i 4 skiver, der bankes let med hånden.
Krydres med salt og peber og steges i letbrunet smør, ca. 3 min. på hver side. Kødet tages op og holdes varmt under stanniol.
Løgene pilles og hakkes,...
se mere her
Kogt oksespidsbryst med spinat og peberrodssauce
Kogning af spidsbryst:
Oksespidsbrystet dækkes af koldt vand i en rumlig gryde og sættes over ved svag varme.
Når det begynder at koge, skummes fedt og uklarheder væk med en øse.
Salt tilsættes og suppen skummes igen.
Tilsæt 1 gulerod,...
se mere her
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta
Kog spaghettien.
Put lidt smør på en pande. Hak gulerødderne og løg, put den på panden og steg det i 2-3 minutter.
Vask champion og skær dem i skiver, tilføj dem til panden og steg det hele indtil det bliver lidt blød ca. 10 – 15...
se mere her