Søgning på opskriftens navn


Resultat ved søgning efter "bor sch" : 7 opskrifter fundet

Kokkens favorit
Borsjtj - Bortsch, billede 4
Borsjtj - Bortsch
Okseboven sættes over i rigeligt letsaltet vand og bringes i kog. Koger 2-3 timer til kødet er mørt. Rødbeder, hvidkål, gulerød, selleri, løg og porre snittes fint. Svitses i lidt smør eller olie. Tomatpuré, oksebov,...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter antal stemmer

Hjælp til søgningen


Karakter - Stemmer
    4 -      13 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Borsjtj - Bortsch



    3.8 -      12

Bortsch 02



    2.7 -      29

Borsch



    2.5 -      11

Borsch (russisk rødbedesuppe) Rå vegansk



    3 -      3

Zürek (Barszcz Bialy) (White Borscht)



    3.9 -      7

Borsch 02



    4.4 -      15

Bortsch Consomme