Smørstegte rødspætter med smør og persille Opskrift fra Alletiders Kogebogs ugemadplan EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Smørstegte rødspætter med smør og persille

Antal: 4 Pers.


Opskrifterne her er en del af Alletiders Kogebogs ugemadplan.
Se ugemadplanerne her


Du kan også få tilsendt ugemadplanen til din mailadresse.
Tilmeld dig her



Smørstegte rødspætter med smør og persille 4 Smørstegte rødspætter med smør og persille 1 Smørstegte rødspætter med smør og persille 2 Smørstegte rødspætter med smør og persille 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 4 hele rødspætter
 hvedemel
 salt
 peber
 50 g. smør til stegning
 
 ekstra smør
 persille
 nye kartofler
 500 g. grønne asparges
 2 citroner
 


Forklaring:

Rødspætterne flås (Få fiskehandleren til det), rens fisken og klip finderne af. Vend spætterne i hvedemel og krydder med salt og peber.

Steg spætterne i smør 8-9 minutter på hver side til de er møre, først på den mørke side.

Server med nye kartofler og persilledrys, smeltet smør, kogte grønne asparges og citron.



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 9.6 (13 stemmer)

Opskriften er vist 28568 gange,
og udskrevet 3232 gange.

BEJ  -  2008-06-19 09:11:16
Nej, lad være med at flå rødspætter, det giver det skønneste sprøde skin. Kun andre fladfisk skal flåes

Dorthe  -  2008-06-25 00:02:38
Alene synet gør mig sulten. Det ser bare alt for lækkert ud :P Hvis man ikke er til asparges, kan råkost, ærter eller blomkål også bruges med stor succes.

Jonna Kristensen  -  2008-10-16 09:09:32
En god persillesovs til, uhm

KHA  -  2008-10-16 16:31:45
Stegte rødspætter er altid et hit i vores familie, så nogle gange skal der steges mange. Et tip er, at brune fiskene ved høj varme på begge sider, og læggge dem på en plade med bagepapir. Den flade side ned. Færdigsteges i ovnen ved 220 gr. i 12-15 min. Spætterne kan brunes lang tid i forvejen, opbevares på køl inden de skal i ovnen.

  -  2013-09-07 18:15:32
8-9 minutter som der står i opskriften de skal have på hver side er al for lang tid! De skal bare have 3-4 minutter på hver side...