Tarteletter med oksehjerte og linser

Tarteletter med oksehjerte og linser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksehjerte

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 Tarteletter.
 
100 g.Oksehjerte (saltes et døgn i forvejen)
3 Artiskokbunde
100 g.Bacon
3 fedHvidløg
5 Soltørrede tomater
200 g.Grønne linser
 
 Karryolie:
½ Skalotteløg
½ st. Vanille
1 spsk.Karry
1 dl.Olie
 
Opskrift:
Oksehjerte gnides med groft salt og lægges på køl i 24 timer. Karryolien forberedes. Skalotteløg skæres i tern og sauteres møre i gryde, tilsæt karryen og lad den riste godt af. Tilsæt vanillekor og olie. Det saltede oksehjerte skylles fri for salt, og koges mørt på lidt grovskårede urter (efter eget valg) i ca. 45 min. Linserne koges møre. Bacon skiverne skæres i kvarte og lægges på bagepapir i bradepande og steges sprøde i ovn. Hvidløg og soltørrede tomater skæres i skiver og sauteres møre i lidt olie ved svag varme. Artiskokbundene deles i kvarte, og det møre oksehjerte skæres i strimler. Linser, artiskokkerne, oksehjerte og den sprøde bacon vendes i de sauterede hvidløg og soltørrede tomater. Smages til med karryolien, salt og peber. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200g med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i. Tarteletterne pyntes med purløg og serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 8220 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu