Tarteletter med høns og bacon

Tarteletter med høns og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Karen Volf

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
10 tarteletter
2 Porrer
200 g.Bacon og/eller kogt hønsekød.
450 g.Kartofler
 dl.Fløde
1 bdt.Purløg
 
Opskrift:
Kartofler skrælles og skæres i tern. Bacon eller hønsekød skæres i tern. Kartofler og bacon/hønsekød steges på varm pande, fløden hældes over. Lad fløden reducere til den bliver cremet og fed nok til at binde. Porrerne snittets i ringe og sauteres møre ved svag varme. Vend porrerne i fløden og pynt med purløg skåret i 2-3 cm lange stykker. Festtarteletterne varmes i ovnen ved 200 grader med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når Festtarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.





karakterer:
Opskriften er vist 27555 gange,
og udskrevet 783 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-05-05 17:21:48
jeg forstår ikke hvorfor denne opskrift ikke har fået score, det er en bid af himmelen.