EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Grønsagsfrikadeller

Antal: 4 Pers.

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

Diverse grøntsagerOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Grønsagsfrikadeller 4 Grønsagsfrikadeller 1 Grønsagsfrikadeller 2 Grønsagsfrikadeller 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 gulerødder
1/4 knoldselleri
5 storekartofler
1 revet løg
3 æg
3 spsk.rasp
1/2 tsk.karry
1/2 tsk.timian
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Gulerødder, selleri, kartofler rives groft og blandes med løg, æg, rasp, karry, timian, Salt og peber

Presses fri for væde samtidig med at de formes til frikadeller. Grønsagsfrikadellerne steges ca. 15 min. på hver side.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (24 stemmer)

Opskriften er vist 44819 gange,
og udskrevet 1426 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Tanja  -  2015-01-24 17:54:38
Kan man give de revne grøntsager et lille opkog, så de ikke er så hårde?

Ínge V.  -  2011-08-13 15:21:09
De rå kartofler kan udskiftes med kogte. De kogte kartofler moses og blandes med de øvrige ingredienser. På den måde hænger farsen bedre sammen og der bliver knap så meget bid i frikadellerne.

Per  -  2010-11-06 14:24:26
Har rettet selleri til knoldselleri. Grønsagerne har måske lige rigelig med bid i efter min mening.

  -  2008-10-13 19:44:53
Jeg går ud fra det er knold selleri der er tale om, men man kan da godt blive i tvivl. Jeg brugte bladselleri og tilføjede også lidt mel da det ellers ikke ville hænge sammen Vh Cecilie