Rødspætteforret

Rødspætteforret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Skagen Havfiskeklub

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6 storerødspætterfileter
 
 Kogelage:
2 dl.vand
1 spsk.eddike
1 tsk.salt
 
 Pynt:
 Salatblade
 Rejer
 Asparges
 Tomatbåde
 Citronskiver
 Dildkviste
 Cremefraiche
 Fransk dijonsennep
 Hakket dild
 Kaviar
 
 
Opskrift:
Del fileterne på langs Rul dem sammen om et lille stykke løg og en dildkvist Luk med tandstikker Stil dem tæt sammen i en lille gryde Hæld kogelagen ved Dampes ved svag varme ca. 10 min. Afkøles i lagen Rør cremefraiche med sennep, hakket dild og lidt salt og peber.

Hæld cremefraiche over fisken og pynt med rejer, asparges, tomat, citronskiver, dildkviste og kaviar.

Server med flutes eller butterdejsskaller.





karakterer:
Opskriften er vist 18495 gange,
og udskrevet 804 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-17 23:04:12
mangler ligesom at vide hvor meget af alle disse ingredienser der skal bruges :-(

  -   2008-04-10 13:56:43
Opskriften findes i den allerførste Karoline bog!

  -   2008-03-10 13:47:47
En udmærket og nem måde at servere fisk på, men der kunne godt have været lidt mere smag ved.

  -   2005-01-01 01:01:01
rigtig lækker

  -   2005-01-01 01:01:01
stemmer

  -   2005-01-01 01:01:01
skal du ødelægge fisken