EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















Viking bøfgryde

Viking bøfgryde 8.6 88
Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Skært skinkekød - Skinketern - Skinkekød i ternIndsendt :

Viking bøfgryde 4 Viking bøfgryde 1 Viking bøfgryde 2 Viking bøfgryde 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.skinkekød i tern
25 g.margarine
1 1/2 tsk.karry
1 hvidløg
 
2 1/2 tsk.paprika
2 dl.tomatpuré
 dl.fløde
1 1/4 dl.mælk
 salt
 peber
 

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Margarinen brunes og heri svitses karry. Herefter svitses kødet samt det pressede hvidløg.

Efter at kødet er brunet, tilsættes en smule vand.

Efter ca. 5 min. tilsættes paprika, puré, mælk, fløde samt vand efter behov. Retten simrer 3/4 time.

Smages til med salt og peber og jævnes efter behag.

Servering
Serveres med løse ris eller kartoffelmos.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 ( 88 stemmer )
Opskriften er vist 52065 gange,
og udskrevet 2865 gange.

Lars H. Iversen  -  2012-02-21 12:38:50
Denne opskrift er det rene vrøvl og har intet med Vikingegryde at gøre.

tina  -  2012-02-06 11:34:19
Lige et dumt spørgsmål kan man bruge koncentret tomat pure og hvis ja hvor meget?

  -  2010-11-14 21:55:01
Den smager suverænt godt :-)

Bo J  -  2010-08-18 19:28:06
den er top !! den er go med løg og så lidt mere hvidløg :-)

  -  2009-10-13 14:47:12
Kanon hurtig, nem og lækker opskrift. Jeg laver den med pølser skåret i skiver og gulerødder også skåret i skiver. Ungerne er vilde med den og den kan med fordel laves dagen før, så den får mere smag.

Smokey McPot  -  2009-02-18 19:54:39
Start med at svitse et halvt finthakket løg... Løg er godt...

Ninna i Amerika  -  2007-06-25 19:30:39
Inge, den ret som du siger er MILIONBOEF

KIM THAI  -  2007-06-25 11:29:51
Jeg laver den i min butik i Patong i Thailand rigtig god ret

Anni Kiellberg Madsen  -  2007-06-16 10:44:36
Denne ret er blevet en af vores ynglingsretter. Og jeg giver opskrifter mere end topkarakter.

Hanne  -  2007-04-25 00:14:00
Det er ikke bøf

Inge - the other one  -  2007-04-24 04:44:59
Lean ground beef gives it more body ... they a little parsley and a bay leaf ... yummy !!

Ole  -  2007-04-23 09:46:44
Hvis man tilsætter 1dl kryddersnaps, så smager det mums!

Heidi  -  2007-02-05 19:39:30
rigtig dejlig ret og rigtig dejlig nem og lave isår når man kommer sent hjem fra job

Helle  -  2007-01-12 10:52:11
Den "originale" opskrift fra Viking Bøfhus Restaurenterne, består ikke af skinkekød, men oksekød, Måske deraf bøfferne....

PE  -  2007-01-09 00:29:17
Anbefales , Delikat

[email protected](us)  -  2007-01-08 19:32:59
try using tarragon instead of karry lift the flavors up!

Ken  -  2007-01-08 12:46:30
Hvor er BØFFERNE

Inge  -  2007-01-08 03:01:18
Try with a lean pork or beef cut, such as stew cuts.

!!  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig dejlig og velsmagende ret - fortjener større karakter. Prøv evt at putte skivede friske champignon i. Det gør ikke retten dårligere !!

!!  -  0000-00-00 00:00:00
Super ret !! Især serveret med kartoffelmos !!