Shish kebab

Shish kebab, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov stykker

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.lammekød, bov
4 spsk.olivenolie
1 tsk.salt
0.5 tsk.sort peber
2 spsk.citronsaft
4 laurbærblade
2 storeløg
2 grønne peberfrugter
2 mellemstore auberginer
3 faste tomater
 
Opskrift:
Skær kødet i ca. 4 cm store terninger og læg terningerne i en skål.

Rør 3 spsk. olie sammen med salt, peber og citronsaft. Hæld denne marinade over kødet og bland det godt. Læg laurbærbladene ved og lad kødet marinere tildækket i køleskab i 10 timer.

Pil løgene og skær dem i tykke skiver. Peberfrugterne skylles, befris for ribber og kerner og skæres i lige store stykker. Auberginer og tomater skylles, tørres og skæres i ikke alt for tynde skiver.

Varm grillen op.
Tag kødstykkerne op af marinaden og sæt dem på 4 store grillspid afvekslende med løgskiver, peberfrugtstykker, laurbærblade halveret på tværs, auberginer og tomatskiver. Det hele pensles med resten af olien og steges på grillrist eller grillpande i alt ca. 10 minutter

Hertil passer risotto eller lun flute og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 17621 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu