Hønseragout med grøntsager og svampe

Hønseragout med grøntsager og svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Brystkød fra en høne
1 spsk.mælkehat
2-3 røde peberfrugter
2 porrer
2 spsk.sød hvidvin
1 spsk.sojasauce
2 spsk.olie
1 lilleløg
1 tsk.maizenamel
1 lille kop bouillon
 paprika
 ingefær
 glutaminat
 salt
 
 
Opskrift:
Kødet skæres i ganske tynde strimler og brunes i olie sammen med hakket løg. Soyasovs, vin, svampe og krydderier tilsættes, og alt koger svagt i ca. 20 min.

Peberfrugter og porrer snittes fint, snurrer er par minutter i olie og tilsættes. Retten jævnes med maizenamel rørt ud i bouillon og smages til med salt.

Serveres med løse ris.

Tips:

Som så mange andre svampe indeholder rå mælkehat giftstoffer, som i større mængde kan give mavesmerter og diarré.





karakterer:
Opskriften er vist 9736 gange,
og udskrevet 195 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu