Skinke- og grønsagspande

Skinke- og grønsagspande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Skinke- og grønsagspande, billede 4 Skinke- og grønsagspande, billede 1 Skinke- og grønsagspande, billede 2 Skinke- og grønsagspande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skinkestrimler
1 spsk.hvedemel
2 spsk.smør eller margarine
 
1 bdt.forårsløg
400 g.champignon renset vægt
1 fedhvidløg
2 dl.hønsebouillon
2 spsk.soya
 salt
 peber
0.5 tsk.karry
 
Opskrift:
Kødet skåret i meget tynde strimler vendes i mel. Skær løgene og champignon i skiver.

Brun kødet i fedtstof og tilsæt løg og champignon. Steg ca. 3 minutter.

Pres hvidløget ned på panden. Tilsæt bouillon og soya. Kog ca. 15 minutter.

Smag til med salt, peber og karry.





karakterer:
Opskriften er vist 22031 gange,
og udskrevet 624 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu