Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Petit-fours

Antal: 1 Portion

Ret : Konditori

Hovedingrediens : Mel

Diverse melIndsendt :


Ingredienser:
 Mazarinmasse
200 g.Odense marcipan
200 g.sukker
200 g.margarine
200 g.æg (ca.4 stk.)
20 g.mel
 


Opskrift:

Masse og sukker æltes sammen, margarinen tilsættes lidt efter lidt. Derefter æltes det godt sammen og æggene tilsættes et af gangen. Når to af æggene er kommet i, tilsættes melet, herefter tilsættes resten af æggene. Bradepanden fores med bagepapir og massen smøres ud i et jævnt lag à ca. 1cm. tykkelse. Bages ved 180° C i ca. 20 min. Efter afkøling deles bunden på midten og smøres sammen med abrikosmarmelade, skæres ud i små firkanter eller trekanter eller de stikkes ud med en rund eller en hjerteudstikker. Kagerne er nu klar til at overtrække i chokolade eller glassere med glasur.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 23590 gange,
og udskrevet 359 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu