Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf )

Antal: 1 Portion

Ret : Pålæg

Hovedingrediens : Oksekød

RoastbeefIndsendt :

Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 4 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 1 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 2 Kogning af Roastbeef ( Roastbeaf - Roostbeaf ) 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.Roastbeef
 salt
 peber
40 g.smør
1 l.vand
 


Opskrift:

Gnid kødet med salt og peber.

Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet.

Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 20 minutter.
C-temp. 62-66 grader m/stegetermometer).

Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter, mens det samler saften.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (41 stemmer)

Opskriften er vist 61807 gange,
og udskrevet 2118 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Mic  -  2016-02-06 17:09:05
God fremgangsmåde.....dog plejer jeg at vende processen og koge først herefter steges roastbeefen godt af giv rigeligt med salt og peber under stegning, hvil i ca 20 min;-) Dette giver en god og kraftig smag til kødet, der efter servering egner sig fortrinligt som skiveskæret pålæg på rugbrød.