EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Flødestuvede kartofler I

Antal:
Pers.
Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-11-14

Flødestuvede kartofler I 4 Flødestuvede kartofler I 1 Flødestuvede kartofler I 2 Flødestuvede kartofler I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
7.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf * Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 tsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
   
   
Forklaring:

Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver, koges hurtigt op med fløden, citronskal og –saft.

Osten tilsættes, og massen smages til med salt og peber.

Det hele kommes i et ovnfast fad og sættes i ovnen på 170 grader C. alm. ovn mindst 40 minutter, til kartoflerne er møre og fløden cremet.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 15553 (3703 kcal)
KJ pr. Pers. 3888 (925 kcal)
Vægt ialt 1808 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 860 KJ (204 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 11.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.1 (42 stemmer)

Opskriften er vist 109955 gange,
og udskrevet 2708 gange.

ib  -  0000-00-00 00:00:00
den er bare go

hlwa  -  2007-04-01 14:04:30
lækker - lækker

cj  -  2007-06-02 17:51:37
Kan også laves med skive skårne kartofler i frost pose

irene grenaa  -  2009-02-06 15:35:10
Det giver de fløde stuvede kartofler ekstra smag hvis man også tilsætter lidt reven muskatnød.

arne  -  2009-04-10 22:43:47
hvor er muskaten

Thomas  -  2010-11-27 07:24:04
Jeg er med Irene og Arne. Det skal 100% sikkert frisk revet muskat i. Jeg vil anbefale, at rive ca en halv muskatnød over.

vivi G  -  2011-11-28 19:41:05
den var okay god :/

Gabriel  -  2011-12-10 15:37:37
Hvad sker der? - Ingen løg og hvidløg????

Beth  -  2012-01-04 09:34:35
Smager skønt med citron i. Bliver ikke så tung / fed i smagen som retten fra 1970´ erne. Jeg kogte ikke kartoflerne først. Ca. 1 time i ovnen.