Perlehønebryst omviklet med peberrøget vildsvinebacon

Perlehønebryst omviklet med peberrøget vildsvinebacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehønebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bacon
 perlehønebrystet
 god olie
 
 Bagekartoffel
 Aubergine
 god olivenolie
 salt
 peber
 friskhakket basilikum
 
5 dl.fond
4-5 kvistetimian
100 g.smør
 
 Grøntsager efter eget valg
0.33 vand
0.33 olie
0.33 smør
 salt
 peber
 
 Pynt fx med friske basilikumblade øverst.
 
Opskrift:
Bacon vikles om perlehønebrystet og pensles med god olie.

Bagekartoffel skrælles og skæres i skiver. Aubergine skæres i skiver: Kartoffel og aubergine pensles med god olivenolie og krydres med S & P samt friskhakket basilikum.

Skiverne lægges i lag som lagkage. Når den er så stor som en lille bagekartoffel, pakkes den ind i folie og stilles på højkant i et fad i ovnen ca. 200 grader (i varmluft) og bages ca. 40 min.

Ca. efter 15 min. kommes de 2 perlehøns i ovnen. Disse tages ud ca. efter 20 min. og trækker 10 min. før servering.

5 dl. fond kogt på fjerkræ og grønt koges op og tilsættes 4-5 kviste timian. Fonden koges ned til der er ca. 2 dl. tilbage. Så fiskes stilkene op og saucen piskes op med ca. 100 gr. smør (såfremt man benytter færdig fond skal man passe på og smage på den jævnligt, da den ellers kan blive for salt under nedkogning).

Grøntsager efter eget valg (hendes eller hans ynglingsgrønt) skæres ud og renses/skylles og sauteres i en bladning af 1/3 vand, 1/3 olie og 1/3 smør samt S & P. De hårdeste grøntsager så som gulerødder kommes i først, således at alle grøntsager er sprøde, men med bid i efter 7-10 minutters sautering.

Anret evt. perlehønen på toppen af grønt med kartoflen på den ene side og saucen modsat. Pynt fx med friske basilikumblade øverst.





karakterer:
Opskriften er vist 14893 gange,
og udskrevet 336 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu