EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links









Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf

Antal:

Ret : Hovedretter

Ingrediens : Oksekød

Indsendt : 2002-09-17


Ingredienser:
4 tykstegsbøffer (à ca. 200 g)
 fedtstof til stegning
150 g.shi take svampe, portobello svampe og champignon skåret i små tern
1 dl.fløde
30 g.rasp
 
 Pommes:
100 g.smør
500 g.kartofler skåret i meget tynde skiver
1 grofthakket løg
½ tsk.salt
 folie cocotteform
 
 Dijonsky:
150 g.hakkede skalotteløg
1 porre skåret i skiver
2 gulerødder skåret i skiver
6 fedhakket hvidløg
10 g.sennepsfrø
 olie
2 tsk.Dijon sennep
1 l.kraftig hønsefond eller bouillon
½ dl.fløde
100 g.koldt smør
 
Forklaring:

Bøfferne brunes af i fedtstof på en pande.

Svampene ristes i olie. Fløden hældes ved og koges ind til det halve. Panaden afkøles og rasp røres i. Blandingen smøres oven på bøffen, som steges færdig i ovnen ved ca. 200°C i 4-5 minutter. Lad bøfferne hvile minimum 10 minutter efter stegning.

Pommes Anna:
Smørret smeltes og kartofler, løg og salt vendes i. En folie cocotteform smøres og blandingen presses hårdt ned i. Formen stilles i en 200°C varm ovn og bages i 20-30 minutter til kartoflerne er møre.

Mild Dijonsky:
Skalotteløg, porrer, gulerødder, hvidløg og sennepsfrø ristes i olie. Dijon sennep tilsættes sammen med hønsefonden og suppen koges ind til 1/4. Fløde og smør piskes i saucen umiddelbart inden servering.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 1.9 (28 stemmer)

Opskriften er vist 9288 gange,
og udskrevet 250 gange.

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu