Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Svampepaneret Limousine Tykstegsbøf

Antal:

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

TykstegsbøfIndsendt :


Ingredienser:
4 tykstegsbøffer (à ca. 200 g)
 fedtstof til stegning
150 g.shi take svampe, portobello svampe og champignon skåret i små tern
1 dl.fløde
30 g.rasp
 
 Pommes:
100 g.smør
500 g.kartofler skåret i meget tynde skiver
1 grofthakket løg
½ tsk.salt
 folie cocotteform
 
 Dijonsky:
150 g.hakkede skalotteløg
1 porre skåret i skiver
2 gulerødder skåret i skiver
6 fedhakket hvidløg
10 g.sennepsfrø
 olie
2 tsk.Dijon sennep
1 l.kraftig hønsefond eller bouillon
½ dl.fløde
100 g.koldt smør
 


Opskrift:

Bøfferne brunes af i fedtstof på en pande.

Svampene ristes i olie. Fløden hældes ved og koges ind til det halve. Panaden afkøles og rasp røres i. Blandingen smøres oven på bøffen, som steges færdig i ovnen ved ca. 200°C i 4-5 minutter. Lad bøfferne hvile minimum 10 minutter efter stegning.

Pommes Anna:
Smørret smeltes og kartofler, løg og salt vendes i. En folie cocotteform smøres og blandingen presses hårdt ned i. Formen stilles i en 200°C varm ovn og bages i 20-30 minutter til kartoflerne er møre.

Mild Dijonsky:
Skalotteløg, porrer, gulerødder, hvidløg og sennepsfrø ristes i olie. Dijon sennep tilsættes sammen med hønsefonden og suppen koges ind til 1/4. Fløde og smør piskes i saucen umiddelbart inden servering.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (28 stemmer)

Opskriften er vist 12440 gange,
og udskrevet 269 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu