Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Blinis med løgrom

Antal: 6-8 

Ret : Forretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskOprindelsesland : Rusland - Russisk - Russiske

Indsendt :


Ingredienser:
400 g.Løgrom, stenbiderrogn
2,5 dl.creme fraiche 18%
1 stk.rødløg
 
 Blinis:
25 g.gær
 dl.lunkent vand
 dl.lunkent mælk
100 g.boghvedemel
100 g.hvedemel
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
2 stk.æg
50 g.smeltet smør
 


Tilbehør:
Dild, cherrytomater, citronbåde og evt. salatblade
Opskrift:

Opløs gæren i vandet og mælken. Rør boghvedemel i og lad dejen hæve en halv times tid. Tilsæt hvedemel, salt, sukker, æggeblommer og smeltet smør og rør til dejen er lind. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen. Bag dem som små klatkager på en varm pande.

Tips:

Til Blinis kan der foruden løgrom/stenbiderrogn f.eks. serveres røget eller fersk laks, lakserogn, rejer



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (23 stemmer)

Opskriften er vist 37884 gange,
og udskrevet 1672 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Raffnsøe  -  2011-03-09 16:07:53
Helt fantastisk til stenbidderrogn, rødløg og creme fraiche! Det er min favorit ret - Altså livret, og jeg er kun 12 år!.. :-)

Amanda  -  2010-02-19 21:50:49
Rigtigt god og supernem opskrift. Smager fantastisk - men der blver MANGE blinis. Jeg lavede til 5 voksne og 3 børn til forret og der var rigeligt (ca. 4 blinis til hver).

[email protected]  -  0000-00-00 00:00:00
løgrom er en almindelig "forvanskning" af løjerogn. Fisken, Alburnus alburnus har særdeles velsmagende rogn, men har ikke noget med løg eller rom at gøre. vh.

Haller  -  0000-00-00 00:00:00
Suveræn delikatesse