Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Karamelbudding

Antal: 1 Portion

Ret : Kold Dessert

Hovedingrediens : Mælkeprodukter

FlødeIndsendt :


Ingredienser:
250 g.sukker
1/4 l.vand
5 heleæg ell. 6 æggeblommer og 2 æggehvider
25 g.sukker
1/2 l.fløde
1/2 stangvanille


Opskrift:

Sukkeret brunes på panden, indtil den har fået en gyldenbrun farve. Halvdelen hældes da i en budding- ell. randform, der må drejes rundt, indtil og sider er beklædt med karamel. (Formen kan varmes i forvejen, så man ikke risikerer, at karamellen stivner inden formen er beklædt). I resten af karamellen hældes 1/4 l. kogende vand, og dette koges sammen, til karamellen er jævn til sauce. Den flækkede vanille koges med fløden i ca. 10 minutter, æg, sukker (25 gr.) piskes let sammen, og den kogende fløde hældes heri. Alt sis gennem en fin sigte nogle gange og hældes i budding- ell. randformen, dækkes med låg og stivnes i vandbad. Vandet må kun stå lige på kogepunktet, da buddingen ikke må hæve. Kan koges færdig i høkasse. Karamelsaucen kan blandes med flødeskum, inden den serveres til buddingen.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (21 stemmer)

Opskriften er vist 16167 gange,
og udskrevet 367 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu