Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kyllinge-gryde - Selvopfundet opskrift

Antal: 2 Pers.

Ret : Hovedretter

Indsendt af : Nanna G.

Indsendt :


Ingredienser:
1 ds.flåede tomater
1 Pakke bacon
4 Brystfiletter
3 Løg
5 dl.fløde
2 Oksekøds-bouillonterninger
 Sovsekulør
 


Opskrift:

Du skal bruge følgende ingredienser;
1. dåse flåede tomater
1 pakke bacon
4. brystfiletter
3. løg
½ liter fløde.
2. oksekøds bouillon-terninger
Sovsekulør (Efter egen mening – kan udelades)

Fremgangsmåde;

Start med at stege baconen på en pande på højeste varme. Imens at baconen er på panden, skal du ordne dine brystfiletter.
Skær brystfiletterne ud i mindre stykker, dog ikke for små.
Når baconen ser færdigt ud, tages den af og proppes over i en skål. Derefter smides kyllingen på.
Lad kyllingestykkerne ligge på panden til de er godt brune og skru derefter ned for varmen, så de kan ligge og ”passe sig selv”.

Imens at kyllingestykkerne ligger og passer sig selv, skal du i gang med at lave sovsen.
Start med at skær dine løg ud (Størrelsen er alt efter dit behov). Kom lidt smør i gryden og når smøren er smeltet, skal du tilsætte dine løg. Løgene skal ligge og brune.
Nu skal du i gang med de flåede tomater og det gør du ved at finde en stavblender, på denne måde undgår du klumper i sovsen. Når dette er gjort, hælder du tomaten over i gryden med dine løg. Lad det stå i 3 minutter og derefter smider du de 2 bouillon-terninger i.
Når bouillon-terningerne er ”forsvundet” i gryden, skal du begynde at tilsætte fløde. Jeg tilsatte næsten alt mit fløde, jeg vil tro at der kun var 2 spiseskeer tilbage deri da jeg var færdig. Dette er for at tage lidt af tomatsmagen væk – men at den stadig kan markere at den er der.

Når sovsen er færdig, skal du proppe dit bacon og dine kyllinge-stykker i gryden. Rør lidt rundt og lad der gå yderligere 3 minutter. Efter 3 minutter tilsætter du sovsekulør (hvis man er til den slags) og rører rundt. Når du har proppet den tilpas mængde sovsekulør i, skruer du varmen ned på 2 og lader den passe sig selv. Imens skal du koge dine ris. Når risene er kogt er maden klar til servering.

Velbekomme.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 1124 gange,
og udskrevet 15 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu