Kylling i tomat- og ostesauce

Kylling i tomat- og ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryse enet

Indsendt af : Chrris

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500-1000 g.Kyllings brystfileter
1 Stort broccoli hoved
2 ds.hakket tomat
1-2 kartonMornaysauce
 salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200C

Kyllingfileterne ordnes og skæres i tern ca.
samme størrelse som når du samler pege og tommelfinger.
Broccolien skæres i buketter på samme størrelse
Fordel broccoli og kylling i et stort ovnfast fad
Krydder med salt og peber
Bland tomat og mornaysauce i en skål og rør det godt sammen, så det får en lyserød farve.
Fordel den blandede sauce over kylling og broccolien i fadet.

Sæt fadet i ovnen i ca 30-40 minutter.


Serveres med ris

Tips:

Retten kan spices op med fint hakket chili som blandes i saucen og andre krydderier man elsker. Drys eventuelt revet mozeralla over fadet 15 minutter inden du tager fadert ud. Retten er børnevenlig og meget nem at lave.





karakterer:
Opskriften er vist 8348 gange,
og udskrevet 114 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu