Red velvet cake opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Red velvet cake

Antal: 24 Pers.

Ret : Kager i form

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : MacALF

Fryseegnet : er ikke fryseegnet

Indsendt : 2012-02-20





Ingredienser:
 280 g Palmin
 450 g sukker
 1 spk cacao
 rød pastafarve efter behov brug regeligt
 285 g mel
 1.25 tsk salt
 1.25 tsk vanilie essens
 1.25 tsk Natron
 1.25 tsk hvid eddike
 3 æg
 3 Dl kærnemælk


Forklaring:

find enten 2 22cm springforme og smør dem ind i smør, og tag en spk mel og fordel i formene så alle sider er med mel.
eller 24 muffinsforme.
tænd ovnen på 180 grader
tag palmin, sukker, cacao, mel, salt, vanilie essens, natron i den røreskål og mix sammen til tilføj 1 æg af gangen og mix i 1 minuts tid mellem hvert æg, kom halvdelen af mælken i og mix rundt tilføj resten af mælken og mix videre, kom pastafarve i

Tips:

skal bages midt i ovnen ved 180 grader i 35 - 40 min (til kagen slipper kanten) ps denne kage er meget svampe agtig og blød i toppen så det med at stikke i kangen virker ikke rigtig




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 1631 gange,
og udskrevet 11 gange.



MacALF  -  2012-02-20 22:49:30
glemte lige den er fremragende med chokolade kagemouse (dr. øgter)