Lammenyrer saute

Lammenyrer saute, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Lammenyrer saute, billede 4 Lammenyrer saute, billede 1 Lammenyrer saute, billede 2 Lammenyrer saute, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.lammenyre
2 spsk.olie
 
250 g.champignon
150 g.løg
2 spsk.olie
 
5 dl.rødvinssovs
 
 Pynt:
 Persille, frisk
 
Opskrift:
Lammenyrerne skylles i rindende vand i en skål. Hinderne fjernes og halveres på den lange led hvorefter nyrerne skylles igen. Den hvide streng fjernes og nyrerne halveres igen så du nu har kvarte nyre Nyrerne tørres godt i et klæde.

Nyrerne ristes i hed olie 3-4 minutter, ristes af nogle gange så væden steger væk olie. Tages af.

Finthakket løg ristes på samme pande i olie ca. 2 minutter. Tilsæt så champignon i kvarte og steg videre nogle minutter.

Kom nyrerne tilbage på panden og svits det sammen 1 minut og tilsæt rødvinssovs og varm det hele igennem.

Kan serveres med pommes frites.

Pynt med grillet peberfrugt og persille.





karakterer:
Opskriften er vist 1871 gange,
og udskrevet 36 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu