Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Rabarber crumble

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Varm Dessert

Hovedingrediens : Frugt

RabarberFryseegnet : ja inden bagning

Indsendt af : troels

Indsendt :

Rabarber crumble 4 Rabarber crumble 1 Rabarber crumble 2 Rabarber crumble 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Rabarber renset vægt
2 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
    Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
  Crumble: Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
    1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram


Opskrift:

rabarber skæres i skiver ca 2 cm tykkelse og blandes med rørsukkeret og vanilie hældes i en skål og står i en halv time.

til crumble røres alle øvrige ingridienser sammen og hældes over rabarberne i smurte tærteforme og bages 30 min ved 165 grader.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (173 stemmer)

Opskriften er vist 305916 gange,
og udskrevet 3868 gange.


Energi:
KJ total 12300 (2928 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 1120 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1098 KJ (261 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 10.0 gram
Kulhydrat 41.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Connie  -  2016-05-19 08:55:58
God nem kage af basis ingredienser også god med hakkede mandler

Karina Sønderholm  -  2015-07-01 13:20:41
Drys hakkede smuttede mandler ovenpå inden den skal i oven. Det giver lige det sidste pift :)

John  -  2015-05-23 17:39:25
God kage, som kan tilføjes flere ting. Som nævnt kokosmel (dog vil jeg anbefale, at beholde noget hvedemel), kakkede mandler, lidt knust stjerneanis, groftrevet marcipan m.m. :-)

R  -  2015-05-05 23:00:57
Prøv at udskifte hvedemelet med kokosmel - det tilføjer et lækkert crunch til kagen.

Frugttossen  -  2013-08-18 12:08:00
Nem opskrift og den smager rigtig godt! Jeg vil dog bruge lidt flere rabarbere så ca. 800 g. ialt. Desuden skrællede jeg den grønne skal af rabarberstænglerne, så de ikke bliver så seje og trådet. Hvis man lader rabarberstykkerne trække i sukker og vanille natten over, kan man hælde den skønneste saft fra, som man kan blande op med vand til rabarbersaft! Rabarber crumblen bliver dermed heller ikke for våd.