Indbagt hellefisk med kaperssauce

Indbagt hellefisk med kaperssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Hjerting laks

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stk.hellefiskfilet á ca. 100 g (frisk eller frosne)
2 pladerbutterdej eller filodej
1-2 porrer
250 g.champignoner
1 spsk.olie
 salt
 peber
1 spsk.hakket, frisk estragon eller 1 tsk. tørret.
 
 Sauce:
15 g.margarine
3 spsk.hvedemel
5 dl.fiskebouillon
1-2 spsk.kapers
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1200 g.kartofler
4-8 stk.julesalat
 
Opskrift:
Skær porrer og champignoner i tynde skiver. Svits grøntsagerne i olie på en pande til væden er dampet væk. Smag til med salt og peber.

Del de to optøede butterdejsplader (eller filodej) i 4 stykker, og rul dem meget tyndt ud, til de næsten er "gennemsigtige". Læg en hellefiskfilet midt på hvert stykke butterdej (eller filodej)

Læg grøntsagerne oven på fisken, og drys estragon på. Pak butterdejen omkring fisken, og luk godt til. Læg butterdejspakkerne på en bageplade med bagepapir. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter. Hvis dejen bliver for brun undervejs, kan der lægges sølvpapir over.

Sæt imens kartoflerne over at koge i letsaltet vand. Skær julesalaten i halve på langs, og damp dem i letsaltet vand i ca. 5 minutter, til de stadig er sprøde i konsistensen.

Lav kaperssaucen ved at komme margarine, mel og fiskebouillonen i en tykbundet gryde, og kog det igennem under piskning. Tilsæt kapers, og smag til med salt og peber.

Servér butterdejspakkerne med kartofler, kaperssauce og de dampede julesalat til.





karakterer:
Opskriften er vist 11203 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu