Paprikakotelletter i champingnonsovs

Paprikakotelletter i champingnonsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ikke fryseegnet

Indsendt af : jørgen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1 spsk.hvedemel
2 tsk.paprika
1 tsk.salt
1 knsp.peber
1 spsk.olie
1 løg
250 g.champignoner
2 spsk.tomatpure
2.5 dl.fløde
 
Opskrift:
Vend koteletterne i mel blandet med paprika salt og peber. Brun koteletterne i olie i en pande med høj kant og tag dem af. Hak løget skær champignon i kvarte og rist løg og champignon gyldne på panden ved høj varme. Skru ned til middelhøj varme og læg koteletterne tilbage på panden.
Tilsæt tomatpure og fløde og lad det simre i 7-8 min. til koteletterne er gennemstegte.

Server med kogte kartofler og dampede grønsager.

Tips:

Kan også serveres med ris eller pasta





karakterer:
Opskriften er vist 11749 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu