Gillet kyllingefilet med honninglasered grøntsager

Gillet kyllingefilet med honninglasered grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.dansk delikatesse kyllingefilet
0.5 dl.sojasauce
1 tsk.sød chilisauce
1 squash(i tykke skiver)
2 løg(i både)
2 peberfrugter
4 fedhvidløg
2 tsk.rapsolie
2 spsk.honning
2 tsk.balsamico
 salt
 peber
100 g.ris
2 spsk.græsk yoghurt 0.1%
 
Opskrift:
Bland en marinade af soja- og sød chilisovs, mariner kyllingefileterne i ca. 30 min. Rens grøntsagerne og skær dem i passende stykker. Rør glaseringen af olie,honning og eddike. Brun kyllingefileterne i ca. 2 min på hver side på grillen. Læg kyllingefileterne lidt ud til siden på grillen og steg dem færdige i 10-15 min. Hæld honningglaseringen i en foliebakke og stil bakken på grillen. Varm glaseringen op, tilsæt de rå grøntsager, rist grøntsagerne under omrøring 10-15 min. Krydr med salt og peber. Server med løse ris og en skefuld geæsk yoghurt 0,1%





karakterer:
Opskriften er vist 11424 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu