Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fiskefarsbrød

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk

Blandet fiskIndsendt af : aSAUo

Indsendt :

Fiskefarsbrød 4 Fiskefarsbrød 1 Fiskefarsbrød 2 Fiskefarsbrød 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fars:
600-700 g.hakket fiske
1 finthakket løg
1 spsk.rasp
1 spsk.maizena
1 æg
 salt
 peber
1 dl.fløde
 
150 g.bacon i skiver
 
4 bøftomater
4 spsk.pikantost
1 finthakket løg
1 peberfrugt i små terninger
 
75 g.smør
250 g.store champignon
 


Opskrift:

Rør farsen godt sammen og lad den stå i en time. Den skal være så fast, at den kan formes til et brød.

Det lægges i et smurt fad og dækkes med baconskiver. Steg i ovn ved 200 grader C. i 15 minutter.

Skær lågene af tomaterne, udhul dem og fyld dem op med pikantost. Rist løg og peberfrugt i en smule smør og læg blandingen øverst i tomaterne.

Læg de fyldte tomater samt rensede champignoner, der er overhældt med smeltet smør, i fadet til farsbrødet efter de 15 minutter og steg retten yderligere 30 minutter.

Server med kartofler, ris eller pasta. Brug stegeskyen som sovs.

Tips:

Man kan også bare købe færdigrørt fiskefars hos fiskehandleren. I det tilfælde er det ca. 1 kg man skal bruge. En god måde at få børn til at spise fisk.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14395 gange,
og udskrevet 346 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2013-02-12 15:09:42
Jeg brugte bare nettos fiskefars og blandede lidt hakket løg i, og så bacon over.. det fungerede rigtig godt!