Gryde med lam og mynte

Gryde med lam og mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.lammekød f.eks. bov
 smør eller margarine
 hvedemel
 salt
 peber
2 løg
2 gulerødder
1 tsk.tørret mynte
2 spsk.hakket persille
 bouillon eller vand
 
Opskrift:
Kødet skæres i tern, og drysses med mel, salt og peber og brunes ad to omgange.

De udskivede gulerødder og løg svitses gyldne og kødet kommes tilbage i gryden. Der spædes med bouillon, så kødet netop dækkes og krydderierne tilsættes.

Retten snurrer under låg ved svag varme, til kødet er mørt.

Retten serveres med kartoffelmos.





karakterer:
Opskriften er vist 13218 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu