EmediateAd

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Indsend opskrift

      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      TV Vestsjælland

      Indkøbs App

      Links













Ferskensuppe

Antal:
Pers.
Ret : Suppe

Ingrediens : Frugt

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt af : Trinejs

Indsendt : 2008-03-25


Ingredienser:
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Karry
3 dl. Grøntsagsbouillon * 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 ds. Fersken. konserves 1 dåse ferskner vejer ca. 820 gram og heraf 470 g. drænet vægt
200 gram Rejer uden skal, kogte
   
Forklaring:

Løg og hvidløg hakkes og svitses i smør til de er bløde. Karry svitses med i ca. 2 min. Flåede tomater, bouillon og fløde røres i. Lad det simre i ca. 15 min.

Saften fra en dåse ferskner kommes i og varmes med i ca. 8-10 min (må ikke koge)

Til sidst skæres ferskner i tern og sammen med rejerne varmes det hele, uden at koge.

Smages til med salt og peber.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 10539 (2509 kcal)
KJ pr. Pers. 2634 (627 kcal)
Vægt ialt 2084 gram
Vægt pr. Pers. 521 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 9.5 gram
Kulhydrat 6.7 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.6 (8 stemmer)

Opskriften er vist 25657 gange,
og udskrevet 1273 gange.

  -  2008-12-09 10:16:33
Der kan evt svitses lidt bacontern sammen med løggene for mere smag brug evt. grillede marinerede kæmperejer på spyd, som serveres sammen med suppen, istedet for rejerne i suppen. marinade: olie, hvidløg, soja, citron, honning)

  -  2009-06-02 15:58:33
kan man lave den og fryse den ned

Berit  -  2009-11-04 12:39:00
Helt fantastisk suppe. Smager vildt godt og slet ikke af fersken som man skulle forestille sig. Karry sammen med fersken er virkelig en god sammensætning :-) Dog blendede jeg ferskerne så de sammen med kun en 1/4 piskefløde gjorde suppen cremet og lækker. I stedetfor rejer brugte jeg lidt bacon tern. Serveret med et groft flütes uhmmm

Linda  -  2010-12-18 16:42:09
Den er simpelthen så lækker og nem at lave. Kan forberedes i god tid, men tilsæt da fløden først når den skal serveres. Spis hvidløgsflutes til

Vibeke  -  2011-08-25 12:36:43
Kan godt fryses

Hanne Thomsen  -  2011-10-06 10:58:59
ratten bliver en hovedrat med svitset kylling - eller kalkunbryst i.

Marjun  -  2011-11-08 13:39:05
Super god, kan godt undlade rejerne