Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta)

Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta), billede 4 Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta), billede 1 Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta), billede 2 Asparges med pancetta (Asparagi Alla Pencetta), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.grønne asparges
 
25 g.smør
 ekstra smør til fadet
40 g.friskrevet parmesan
2 æggeblommer
3 dl.bechamelsauce
1 dl.tør hvidvin
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
200 g.pancetta skåret i skiver
 salt
 peber
 
Opskrift:
Knæk eller skær den træet ende af aspargesene og skyld dem godt. Kog aspargesene i 7 minutter i letsaltet vand.

Varm ovnen op til 180 grader C. alm. ovn.

Lad aspargesene dryppe af og kom dem i et smurt ovnfast fad. Rør parmesan, æggeblomme, salt, peber i bechamelsaucen. Stil gryden over middel varme og rør vin i og lad det fordampe. Tag gryden af varmen og rør muskatnød i.

Læg pancettaskiverne på og øs saucen over.

Sæt smørklatter på og bag retten i 15 minutter til overfladen er gylden og bobler

Tips:

Pancetta er saltet "bacon" fra grisens bug. kan være røget eller urøget, rullet eller ikke rullet og med smag af krydderurter.
Hvis ikke pancetta kan skaffes kan der bruges almindeligt bacon.





karakterer:
Opskriften er vist 42806 gange,
og udskrevet 707 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu