Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Amerikansk squashkage

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Amerikansk squashkage 4 Amerikansk squashkage 1 Amerikansk squashkage 2 Amerikansk squashkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
350 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

400 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
    1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.


Opskrift:

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Pisk æggene. Tilsæt olie, de sammenpiskede æg og den revne squash.

Bag i midten af ovnen ved 175 grader C. alm. ovn, indtil kagen begynder at løsne sig fra formen.

Tips:

Tilsæt evt. 100 gram rosiner og/eller 50 gram hakkede valnødder



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (71 stemmer)

Opskriften er vist 135752 gange,
og udskrevet 7903 gange.


Energi:
KJ total 17679 (4209 kcal)
KJ pr. Pers. 1473 (350 kcal)
Vægt ialt 1422 gram
Vægt pr. Pers. 118 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1243 KJ (296 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 14.6 gram
Kulhydrat 37.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Dorthe  -  2014-03-29 16:33:01
Gad ikke rive squashen så den røg i blenderen, kan godt anbefales. Super svampet kage.

Lilian   -  2012-09-28 12:34:05
Alletiders alle kan li den selv mine børnenebørn , de ville ikke ha noget fordi der var quash.

jarl  -  2012-08-19 18:10:16
Efter min smag bør der kun bruges 1/4 tsk salt.

inge  -  2011-08-21 13:41:00
kom ikke salt i det smager meget igennem, ellers en god kage,

Jette  -  2011-08-18 11:55:11
jeg har prøvet med solsikkekerner, de blev grønne men da jeg tilsatte ½ dl yoghurt fik kernerne normal farve, det er bare en god og nem kage

...  -  2011-08-14 11:05:59
Rigtig lækker kage! Dejlig nem og så blev den blev spist meget hurtigt.. kæmpe hit..

Christina  -  2011-08-10 12:37:27
Skøn skøn kage. Jeg bruget mandler i kage og det blev den ikke dårliger af.

allan  -  2011-08-07 17:21:18
den stammer jo fra amerika

Sanne   -  2010-11-08 13:03:53
En rigtig lækker kage. Kan den mon fryses efter den er bagt.

  -  2010-10-06 08:33:48
Super god lige som den er, mega hurtig at lave

  -  2010-09-09 15:53:34
jeg synes den skulle prøves med lidt kardemomme og lidt ekstra squash og lidt mælk :) det dufter skønt, kan ikke vente til den bliver færdig :D

Fie   -  2010-01-25 19:33:16
Den er endnu bedre hvis man erstatter sukkeret med brun farin

heidi  -  2009-08-04 17:05:48
Skøn kage, nem at røre sammen

dorthe  -  2009-08-02 12:20:10
syntes denne kage er rigtig god er ved at bage nr 2 på 2 dage min kæreste dreng og mig er glade for den... vi tager rosiner i også dejligt dejligt.. vi er ikke de store kage spisere men kan godt anbefale denne

sonja  -  2009-01-05 18:50:22
prøv at erstatte squash med græskar - det smager endnu bedre

Pernille  -  2008-08-12 10:47:57
Uhm, den er bare lækker. Super nem at lave. Den bedste squash kage en har smagt - jeg har bagt mange forskellige :-)

Solosild  -  2008-04-13 16:14:25
Simpelhen bare en super kage. Let at bage samt meget let til at nyde/spise. Prøv at bruge ½ af ½ squash /rødbede - simpelhen super

trine  -  2008-03-16 09:46:04
tjah... har smagt bedre i hvert fald...

lena nieslen  -  2008-02-08 16:46:12
er den ikke mere grøn og er det her en anmenlig kage med det i?? det ligner der ikke desværre:)

Mads  -  2007-10-11 17:23:13
Læg chokolade på den når den lige er kommet ud af ovnen, fordel det når det smelter. Afkøl... Mmmm

Frans  -  2007-09-29 15:25:44
Kagen er rigtig god. Nem og dejlig, helt sikkert en jeg kunne finde på at lave en anden gang også.

lise  -  2007-09-29 15:23:01
rigtig dejlig kage. SKAL prøves :)

Gitte  -  2007-09-13 10:48:28
tak til Per, for størrelse form og bagetid. Jeg har lavet den med almindeligt glasur og det er bare den bedste squashkage jeg har smagt. Opskriften er dejlig ukompliceret.

Per  -  2007-08-02 07:30:08
Det smager rigtig godt med en ostecreme/glasur på toppen, 200 g. flødeost natural, 125 g smør og 125 g flormelis røres sammen og bredes ud over kagen, mums!

Per  -  2007-08-01 22:41:23
Bagte kagen i en 23x33 cm form, ca 35 minutter.