Anderledes and med rabarber

Anderledes and med rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Berberiand

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 fyldige berberi-andebryster á ca. 200 g
200 g.rabarber
4 spsk.blomsterhonning
8 spsk.balsamicoeddike
1 citron
1 stor kvist rosmarin
 
Opskrift:
Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater og steg herefter brysterne på skindsiden ved jævn varme på en pande ca. 5-7 min, herefter 1-2 min på den anden side.

Brysterne hviler ved et lunt sted, så de bliver flot rosa.

Flæk rabarberne på langs og skær dem i ca. 5 cm lange stykker.

Nedkog balsamicoeddiken samt rosmarin i en sautèpande og sammen med honningen.

Når det begynder at få saucekonsistens tilsættes rabarberne, som blot koges med forsigtigt ca. 1 min, så de stadig har konsistens og lidt sprødhed.

Riv citronskal udover retten ved servering.

Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og 'and'ret sammen med rabarber.

Kan serveres med sprøde kartoffelchips eller ovnstegte kartofler efter egen fantasi. Gem evt. halvdelen af rosmarinen til at hakke hen over retten ved servering





karakterer:
Opskriften er vist 15502 gange,
og udskrevet 276 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu