Barbeque kylling

Barbeque kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
2.5 dl.tomatjuice eller purerede tomater fra papbrik (kan købes i Bilka Føtex Kvickly)
0.75 dl.cider- eller hvidvindseddike - alternativt kan bruge æblecider
1.5 tsk.salt
0.5 tsk.tørrede røde chiliflager eller Tabasco
1 spsk.Dijonsennep (ikke den grove)
2 spsk.citron- eller limesaft
2 spsk.brun farin
2 spsk.Worcestershire sauce
1.5 dl.tomatketchup
 
1 stort løg
6 fedhvidløg - store fed
3 laurbærblade
8 kyllingebryst uden skind
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne til saucen i en skål. Tag en bradepande der er stor nok til at alle kyllingefileterne kan ligge i et lag i den, og fordel løg, hvidløg og laurbærblade i bunden. Læg kyllingebrysterne ovenpå og put saucen ovenpå. Steg retten utildækket i ¾-1 time i en 180 grader varm ovn eller til kyllingebrysterne er gennemstegt.





karakterer:
Opskriften er vist 24014 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-11-30 17:40:04
denne marinade skal laves med 4 spsk. tomatpure i stedet for ellers er den for flydende. der skal og soya i ellers smager den ikke rigtigt

  -   2009-05-15 08:37:06
hvad bliver det ialt