EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland


















De bedste pølsehorn I

Antal:
stk.
Ret : Frokost

Ingrediens : Blandet kød

Indsendt af : Lillian

Indsendt : 2006-09-05

De bedste pølsehorn I 4 De bedste pølsehorn I 1 De bedste pølsehorn I 2 De bedste pølsehorn I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Gær
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
    1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
  Pensling: 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.

Få indkøbslisten på din mobil/tablet med FooDoo appen

Opskrift:

Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler. Det smager også vildt godt.

I stedet for brunshpølser kan bruges alm. pølser skåret i halve.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 19412 (4621 kcal)
KJ pr. stk. 606 (144 kcal)
Vægt ialt 1673 gram
Vægt pr. stk. 52 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1160 KJ (276 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 29.6 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 8.9 (1985 stemmer)

Opskriften er vist 1339926 gange,
og udskrevet 38724 gange.

  -  2015-05-17 15:39:06
De bedste pølsehorn jeg nogensinde har bagt ! De er så lækre og nemme at lave. Når man først er i gang med at spise dem kan man ikke stoppe igen :) Vil bruge denne opskrift fremover :)!!!!

Trine  -  2015-05-11 12:23:18
Super lækkert. Har prøver både med pølse og skinke med ost. Jeg valgte at bruge 500g mel og 100g grahamsmel, varmt anbefales. Børnene elsker dem. Helt sikkert en opskrift jeg vil holde mig til.

ham der elsker pølsehorn  -  2015-04-01 17:07:43
rigtig gode pølsehorn

Camilla  -  2015-02-19 16:08:48
Virkelig lækre og luftige :-) Næste gang vil jeg prøve at putte lidt fuldkorn i og skifte smør ud med olie.

natasha  -  2015-02-19 10:24:54
super lækre, med lidt ketchup i og solsikke kerner på :P

  -  2015-01-16 16:02:47
Smager rigtig godt med skinke og ost, men luk enderne så osten ikke ryger ud;-)

Christinna  -  2015-01-15 18:48:15
Bedste pølsehorn ever! Jeg bytter 300g hvedemel ud med 200g rugmel og 100g ølandshvedemel, tilsætter en håndfuld hørfrø og skifter smørret ud med olie, undlader sukker, pensler med mælk og drysser med sesamfrø, og de bliver stadig ligeså gode og knap så fede.

Jacob  -  2014-11-23 20:54:57
Fantastisk dej, de smager virkelig godt. Jeg bruger så party pølser og chili ketchup. Så bliver de bare virkelig lækre.

Laila  -  2014-10-30 17:54:44
Super læke pølsehorn. Jeg gik igang så snart jeg opskrifte. De var læke og smidige. muns tak 10 tal!

  -  2014-10-01 19:26:25
Mindre salt. :)

Nadja  -  2014-09-17 13:19:44
Super lækkert opskrift. Dejen er meget nemt til at arbejde med. Tak

Marianne  -  2014-09-10 11:41:47
Er igang med at bage pølsehorn. Dejen virker god, blød og elastisk glæder mig til at smage dem

Nanna  -  2014-07-27 18:18:44
Virkelig gode og lækre pølsehorn! Denne opskrift kan helt klart anbefales :-)!

Malena  -  2014-06-08 15:17:44
De smager fantastisk! Smeltede smøren med mælken og brugte kyllingepølser... MUMS!

Malena  -  2014-06-08 12:28:34
Hvordan opbevare i dem efterfølgende? I køleskabet eller?

mormor  -  2014-05-27 10:10:20
De er super gode, erstattede 100 gr. mel med fuldkornshvedemel, det blev de ikke værre af :-)enig 15 minutter i ovnen er nok. Børnebørnene er ellevilde.

Dorthe  -  2014-03-15 12:31:26
mmmm nam nam de var bare gode hold da op... rigtig lækkert det var bare sagen dether.. hol da op det bliver børnebørne og børn glade for

  -  2014-03-07 16:54:00
hva ka de fryses ned...

Sara  -  2014-03-06 12:35:23
Det ville være en gode ide at lave dej doble portion da der er lige lidt nok dej når man lave til 20 stk.

  -  2014-02-28 08:23:26
Hvor meget gær?

Pølsehornsfan  -  2014-02-02 15:10:49
Kom lige til at putte en hel pakke gær i. Hovsa :-) Men derudover skiftede jeg halvdelen af smøren ud med olie. Husker at da jeg lavede pølsehorn før i tiden brugte jeg kun olie, så nu får vi se. Nok også derfor jeg puttede 50G gær i,da jeg altid lavede dobbelt portion dengang. Det havde jeg så ikke lige ingredienser til at kunne rede i dag, men det går nok.

karin  -  2014-01-29 19:08:38
Nemme at lave og smager fantastisk!!

lassesmp  -  2014-01-18 16:31:01
de er mega gode elsker dem. ☺☺☺☺☺☺

Fie  -  2013-10-07 16:50:12
Jeg maa tilslutte mig de andre og sige det er de bedste poelsehorn jeg laenge har lavet. De er naermest lige saa laekre to dage efter som da de lige kom ud af ovnen. Super laekkert og paa ingen maade toerre som jeg synes det nemt kan blive!

Linette  -  2013-09-07 10:52:18
Jeg er ved at bage den jeg håber den smager kandt

Linette  -  2013-09-04 19:25:07
Jeg er ved at bage den jeg håber den smager kandt

  -  2013-09-03 14:05:06
Læste alle de positive kommentar om pølsehornene, ville selv prøve dem, må virkelig give de positive anmeldelser ret, de er super gode.

Amina   -  2013-09-01 11:37:29
Lige et spørgsmål: Skal pølserne være frosne eller ej?

Birgit  -  2013-07-16 11:13:22
Mine børnebørn er ikke så glade for pølser, derfor bager jeg dem med fiskepinde i stedet for pølser. jeg steger dem på panden først og pakker dem helt inde i dej, derfor laver jeg firkantede stykker dej istedet for trekanter, prøv dig frem med størrelsen, der skal ikke alt for meget dej om hver. god fornøjelse.

Birgitte Rosendahl  -  2013-07-09 18:44:05
Jeg brugte pesto i stedet for ketchup, helt ok !!

Anna  -  2013-06-28 13:33:39
Skift 1/4 af dejen med groft mel. 20-25 min. i varmluftovn fungerer hvis man bager flere plader. Jeg brugte minimælk, intet problem. Penslede heller ikke.

Tot  -  2013-05-28 11:46:44
Jeg fatter heller ikke den med melet. Det står tydelig hvordan man skkal gøre. Jeg brugte lidt mindre mel end der står men det er en smagssag. Det er de bedste pølsehorn jeg har smagt. Gode at fryse nemme at lune senere.

Nicky  -  2013-05-27 10:00:07
dejen kan osse brugesa som bolle dej

  -  2013-05-21 13:05:03
rigtig god opskrift - velfungerende til skolearrangementer, med et lille twist af mynte - yummi . mmh altid lidt godt til den søde tand :)

Andreas Kastrup  -  2013-04-16 19:55:46
Drys dem evt. med Sesamfrø... Delicious

Plet  -  2013-04-11 12:39:24
Kun et at sige. Super opskrift. Tager lidt tid at lave men smager skønt. 9 herfra.

Katbesi  -  2013-04-09 09:38:51
Kan man bruge let mælk?

Sanne  -  2013-04-03 23:02:41
De er virkelig lækre, jeg lavede dobbelt person (64) men fik 50 store og lækre pølsehorn, nam nam !!

Pernille  -  2013-01-16 20:22:49
Super gode pølsehorn!

Nadia  -  2012-11-22 10:28:22
Kan dejen laves dagen før, eller ødelægger man gæren ?

Camilla  -  2012-11-19 21:52:06
Lavede dem med vegetarpølser :-) mums. Brugte minimælk istedet for sødmælk, knap 1/3 fuldkorns hvedemel også et lille skvis havregryn. Og til sidst en reduceret mængde fedtstof i form af olie/Becel blanding i stedet for smør i forsøget på en lidt sundere udgave. De er blevet rigtig godt, har dog været lidt for nærig med ketchuppen :-)

pia  -  2012-11-12 21:11:34
Jeg har skiftet marg. ud med 1 dl. olie. Og kommet 150 g fuldkorns hvedemel i, så mætter de noget mere. 15 min. i ovnen.

May og Anna   -  2012-10-15 12:51:08
De bedste vi har lavet det bliver ikke sidste gang vi laver dem

Freja 10-11-99  -  2012-10-08 15:30:06
Super gode:) nem og dejlige... rigitge gode til at serve som frokost eller tage med i madpakken.

Milla  -  2012-09-24 12:14:51
Super lette at lave (også for børn) og de smager fantastisk :)

Ingehh  -  2012-08-16 09:15:45
Rigtig god opskrift. Dejen er nem at have med at gøre. Den er også god til boller. Pas på med bagetiden - den er afhængig af din ovn. I min ovn er ca. 12 min. nok.

Lena  -  2012-08-10 10:44:53
Skal til at lave dem nu, håber at de bliver lækre :)

Brynhild  -  2012-07-30 11:55:14
Super pølsehornsopskrift. Jeg fatter bare ikke al den kritik af formuleringen og at melet er glemt. Det hele er nøje beskrevet og enkelt og nemt at følge - selv for børn

Nadia  -  2012-07-28 20:39:08
Super skønne og bløde pølsehorn. Kan klart anbefales, 10 i karakter! Jeg kom revet ost med ketchup, stort hit :-)

T  -  2012-05-28 17:21:55
Glæder mig til at smage dem håber de er gode!

Sophie  -  2012-05-11 16:48:08
De ser super lækre ud

Niels & Michala  -  2012-04-18 14:08:20
Super lækre pølsehorn. Skal bage 60 stk's til på fredags beboermøde efter de blev smagt af vores udlejer. Vi startede med at lave en dobbeltportion og havde ingen problemer med at have dejen, efter hævning, i en alm. stor skål. Vi lavede 10 uden ketchup med alm pølser, 10 med kyllingepølser og ketchup, 10 med kyllingepølser,tomatpure og ost, 10 med ketchup og alm. pølser, og 20 med tomatpure, ost og alm. pølser. De smager klart bedst med tomatpure og ost! Kyllingepølserne er også at foretrække, men det er jo smag og behag. :D Rigtig god fornøjelse!

Christina  -  2012-04-09 00:08:48
Det er meget forkert at sætte denne opskrift under "candida-opskrifter" - da den både indeholder gær, sukker og hvedemel som er de 3 absolut værste ting at spise på en canididakur :-)

  -  2012-04-08 14:42:15
jeg ligger halve partypølser i. Mine børn er ik så meget for pølser med skind. De er ovenikøbet billige i kiwi.

Anne Sophie  -  2012-04-01 21:51:24
Super lækre pølsehorn. Istedet for 600 gram mel bruger jeg 500 gram mel og 100 gram havregryn. Det gør dejen lidt mere spændende og grov :D Desuden bruger jeg lidt ekstra gær for at få dem ekstra lækre, store.

Christoffer  -  2012-04-01 18:15:16
De smager supergodt! Når jeg laver dem sammen med min kæreste, deler vi dejen i 20 klumper og laver dem med sennep, ketchup og kyllingepølser. Det er også rigtig lækkert!

Pølsemanden  -  2012-02-16 16:35:01
God obskrift jeg lavede 223

Anne Mette  -  2012-01-22 18:11:00
Super lækre mums

@ Whistler:  -  2012-01-14 13:17:19
Hvis din dej ikke hæver er det nok enten fordi du har glemt at komme gær i, eller har dræbt gæren med for varm mælk. Det er jo ikke opskriftens skyld, at du ikke kan finde ud af at bage! Super god opskrift :)

MLA  -  2012-01-04 19:10:59
1000 tak for den dejlig opskrift! De er bare gode!

Whistler  -  2011-11-29 05:29:51
dejen hæver ik overhovedet og det er de værste pølsehorn jeg nogensinde har smagt.

Inger  -  2011-11-06 19:18:36
fik meget ros for disse pølsehorn (brugt til en 18 års fødselsdagsfest som natmand)

Ann Sophie  -  2011-11-06 17:32:13
Første gang jeg har lavet pølsehorn, jeg var overrasket over hvor nemt det var og hvor lækre de bliver.. Jeg puttede sød fransk sennep i halvdelen.. Det er også lækkert! :)

Vibbe  -  2011-10-30 21:21:21
Utrolige gode pølsehorn og rigtig nemme og lave :-)

Thanya.  -  2011-10-30 13:59:01
Har lige lavet dem, de skal bare lige hæve færdig også ind i oven. Glæder mig til at få dem smagt. De ser lækre ud!

  -  2011-10-26 23:31:29
super god opskrift! :D

Lene  -  2011-10-24 18:00:51
Jeg plejer at putte sesamfrø på når jeg har penslet dem med æg. Gør dem ekstra lækre

Baby Doll  -  2011-10-01 18:04:32
Hold da op hvor er de bare läkre! :) Og det er godt nok den nemmeste dej jeg har arbejdet med. Og så smager de bare super fantastisk! Stort plus og mange tak for opskriften!

Christina  -  2011-09-23 11:06:53
Meget lækre

Samuel og Nette  -  2011-09-22 15:48:37
Super gode pølsehorn - gode til madpakken. Er spændt på hvordan de klare en tur i fryseren :)

mortenhagelund  -  2011-09-18 09:25:47
tak for rådet de er de beste

pølsebrøds-damen  -  2011-09-07 15:06:10
Dem prøver jeg ;)

Victorias mor  -  2011-08-29 14:24:07
Helt igennem FANTASTISKE pølsehorn, har lige afleveret en kurvfuld på min mands arb. og de var helt vilde allesammen :-)

Kia  -  2011-08-22 12:35:07
Dejen er bare fantastisk! Bruger den til ALT nu, har lige lavet pirogger, pølsehorn og pizza snegle, sammen med en dreng på 4 år. Dejen er simpelthen så nem at arbejde med, at det ikke er noget problem, og have ham til hjælpe :-D !! Tak, tak, tak for denne opskrift !!

Anders  -  2011-08-20 15:39:26
Jeg tror det er de første pølsehorn jeg nogensinde har lavet....

camilla  -  2011-08-17 14:27:21
de er da ik særlig slankende

Amalie  -  2011-07-22 12:14:16
Jeg elsker pølsehorn, og glæder mig til at prøve denne her opskrift!;-)

Emilie  -  2011-07-14 10:20:27
kan man godt putte minimælk i istedet sødmælk?

Kirsten  -  2011-06-21 21:18:43
Ofte kan det virke forkert hvis nogen kalder deres opskrift for "den bedste" eller noget i den stil - men her passer det virkelig! Super opskrift, som helt klart kan anbefales og som skal gemmes. Jeg kommer også en smule sennep og ketchup i sammen med pølsen - så behøver man det nemlig ikke ved siden af når man spiser dem!

Wilma  -  2011-05-30 19:25:43
Jeg har ikke lavet dem,men jeg tror at di er rigtig gode, man kan jo bare lade vær med at putte ketchup i hvis man ikke kan lide det

Anne-Line  -  2011-04-17 12:28:49
Uha hvor er de da bare gooooode! Min dejen hæver godt nok meget men det er KUN godt!!!;D

tw konsulent  -  2011-04-12 16:07:23
rigtigt nemme og lave, dejen er lidt klisterede, men det er nok fordi jeg har bytte hvedemel ud med hvedekerner. 15min er fint og man skal ikke brug kyllingepølser.

Katrin  -  2011-04-06 18:33:43
Har lige lavet dem. De er ikke de pæneste pølsehorn, men det glemmer man alt om, når man smager dem.

-  -  2011-02-27 18:53:16
Jeg synes de er okay :-). Jeg vil ikke sige de er meeeeega gode.. Men de er okay.. Men det er sidste gang, jeg laver pølsehorn fra denne opskrift :-)

Stine  -  2011-01-31 07:28:49
Lette at lave ;-) Super gode pølsehorn!! ;-)

MADS  -  2011-01-21 15:37:53
De smager godt og er super nemme at lave

Sara  -  2011-01-03 18:52:38
Har endelig lige fået lavet dem, og smagt dem! .. Uhhhm hvor er de bare goooode! .. Jeg tilsat sesam frø ovenpå efter jeg penslet med æg!! love it <3 Tak for en god opskrift

Djemilla og lezgin  -  2010-12-21 18:56:55
Jeg kom til at hæve dem i en time og en halv,,!,

Kira  -  2010-10-29 15:07:24
Opskriften er god! Men jeg var lige ved at miste modet... Hvad med melet, der står ikke hvornår man putter det I?

ifgygpyg  -  2010-10-18 09:57:29
nemme at lave og tror de smager godt

Mette Jønsson  -  2010-10-14 15:39:59
Mmmm de er rigtig gode, især når de er friskbagte og stadig lidt lune. Nem opskrift der klart kan anbefales. :)

Gitte  -  2010-10-11 11:27:36
Nix! de bedste pølsehorn laver jeg nemlig - Jeg bruger 1 dl. vand til at opløse de 25 gr. gær og så bruger jeg 1 dl. ymer istedet for mælk og kun 75 gr. smør eller margarine, ca. 450 gr. mel - 1/2 halv winerpølse i hver - prøv dem og du vil ikke fortryde.

sabyy  -  2010-10-06 12:18:45
denne opskrift bliver jeg ved med at vende tilbage til,.. det er sådan en dejlig opskrift,.. putter dog noget fuldkornshvede og grahamsmel i så de blir lidt grove i det,. men denne opskrift er netop god fordi der ikke er overflod af dej som bare bliver tørt og kedeligt...

Me ;)  -  2010-09-29 13:47:44
Det bliver meget små, og lidt tørre... Det er ikke de bedste jeg har smagt ;)

jose  -  2010-09-22 22:58:00
var først skuffet da jeg rullede dejen ud fordi den virkede kedelig og som om der ikke var nok dej i forhold til pølse, men jeg blev glædeligt overrasket. De er virkelig gode. Har puttet både ketchup og sennep i, det er guf.

Tatjana - Grenaa  -  2010-09-22 15:57:08
Super gode horn.. Jeg har så brugt 400gram groft speltmel og fint speltmel til resten. De er bare perfekte og et hit i hjemmet. Bageren kunne ikke lave dem bedre:o)

Heidi  -  2010-08-06 19:08:42
De bedste pølsehorn jeg nogensinde har smagt. Bruger også gerne dejen til boller :)

Maria :)  -  2010-08-01 15:53:04
De ser rigtig gode ud, dem VIL jeg lave :)

Natasha  -  2010-07-14 13:53:54
De bedste jeg nogensinde har smagt, jeg lavede dem sammen med en veninde og vi glemte at få sukker, salt og 1 æg i dejen, men de smagte mega godt alligevel. De smager rigtig godt med skinke og ost, man kan også tage noget revet ost og putte ovenpå dem så osten smelter i ovnen, det smager både godt og ser pænt ud. UMMMMM DE ER BARE GODE!!!!1

mariannogmathias  -  2010-06-29 18:07:45
syns dejen var meget tung at arbejde med. løb tør for pølser så brugte hamberryg det blev ret godt.

srp  -  2010-06-11 10:38:01
jeg var udsat for at pølserne sprække , det var lidt surt da de skulle bruges i forbindelse med et stævne

Den uddannede hjemkundskabslærer  -  2010-06-08 17:18:47
Disse pølsehorn er lette at lave og smager simpelthen fantastisk. Hvis de laves ordenligt, er de nok lavet på den bedste pølsehornsopskrift som jeg kender. Tip: -Sødmælk kan sagtens skiftes ud med anden fedtfattig mælk. -Alm. (grill)pølser skåret i halve passer bedst i størrelsen, synes jeg.

Yvonne  -  2010-05-22 10:08:06
Hold da op - sikke nogle dejlige horn - Den dej kan da bruges til mange andre ting.

Mette  -  2010-05-19 11:47:11
Nemme at lave og smager skønt! De kan også sagtens pensles med vand i stedet for æg.

Sam  -  2010-05-14 13:14:43
Kan jeg godt bruge letmælk i stedet?

Per  -  2010-05-13 20:42:05
Fedtprocent og fedtennergiprocent er ikke det samme, i pølsehornene her er der 13.9 gram fedt pr 100 gram. eller en fedtprocent på 13.9

martinida  -  2010-05-13 10:22:53
-Lige et tip til dem der synes dejen er for tør eller fast,- brug højest en dl. mel af gangen til at ælte med, så samles dejen hurtigere og man bruger ikke så meget mel....

  -  2010-05-08 13:54:37
Jeg tror, der er noget galt med jeres energiberegninger... 44% fedt?! De klammeste pølsehorn jeg kunne finde i føtex havde en fedtprocent på 16...

  -  2010-05-05 18:44:49
det smagte rigtig godt!!!

Nicoline H.A  -  2010-04-28 20:39:16
Er 1 dl. ikke det samme som 100 g.?

carsten  -  2010-04-24 14:49:06
de er bare suber gode Mums :-)

..Pla-::  -  2010-04-09 14:54:08
For meget fedt ;/ ... 44% ???

Stephanie og Nicklas  -  2010-04-06 16:42:16
super pølsehorn de ligger lige til maven

Anna   -  2010-04-04 21:10:14
Rigtigt gode pølsehorn ! Nemme og lave også lækre og luftige! har lavet dem nu to gange og de bliver bare spist med det samme :) Så dobbelt position kan anbefales ;)

  -  2010-02-26 14:29:08
Fandt denne opskrift under candida opskrifter, men stort set alt i den er candida fremmende, så det er vist en fejl.

Charlotte Bang  -  2010-02-17 14:50:17
Nem og god opskrift. Dejen har en god konsistens, selvom den kan være lidt svær at rulle ud. De færdige pølsehorn smager simpelthen godt og har en god størrelse. De er også gode med en blanding af hvedemel og durummel :-)

Sayran  -  2010-02-11 11:20:31
de er virkelig gode:)

charlotte  -  2009-12-29 23:00:05
uhmm....har lige bagt dem og når de så er kølet lidt af,er de bare dejlige bløde og smager godt :)

Anita fra Thisted  -  2009-10-27 14:29:51
Hold op de er gode.. Brugte 200g grahamsmel, 80g becel og røde hotdogspølser i stedet!Har lige bagt 64 stk. men er spændt på hvor mange der er tilbage når kæresten kommer hjem?? :)

Tanja F.  -  2009-10-26 17:46:45
det kan anbefales med skinke og ost os... og ost i pølsehornene:)

Kathrine  -  2009-10-22 16:59:52
Jeg har dem til at hæve nu, de ser rigtig gode ud. Jeg puttede 100 g. grahamsmel i og 500 g. hvedemel.I stedet for smør, puttede jeg 4 spiseskefulde olie. Det er både sundere og nemmere. (:

-  -  2009-10-20 14:40:54
Meget lækker pg nemme at lave. Har lave ca. 150 stk. af dem:)

Tanja F.  -  2009-10-13 17:52:03
600 gram hvedemel er ikke nok... jeg har taget sandwichketchup i i stedet..;) jeg syntes ikke de tørre, de vildt gode:) 1 gang jeg laver dem.. sidst var det med alm ketchup...

Tanja  -  2009-10-13 17:45:40
De virkelig nemme og lave, smager godt, dejlig luftige:)

heidi højbjerg  -  2009-10-10 13:21:12
smager også SUPER med sandwichketchuppen i.... i stedet for alm ketchup..

miiig!!  -  2009-10-09 18:37:01
jeg fik lavet dem idag, De er rigtig gode og nemme!!

mor84  -  2009-10-08 22:52:42
VIRKELIGT lækker dej at arbejde med, og hornene blev bare super super gode!! Jeg lavede også de der skinkeboller, de kan varmt anbefales :) TAK!

...  -  2009-09-30 10:22:00
jeg glæder mig til at lave dem, med alle de positive kommentar der er skrevet :o)

AK  -  2009-09-25 09:43:24
det bliver altså også meget lækkert hvis man laver boller af dejen... tilføj evt. en tsk kardemomme hvis I er til det...

Nancy  -  2009-09-17 19:04:17
mums det er gode, den bedste opskrift ever, den er nem at havde med at gører kun plus herfra c",)

Michaela  -  2009-09-14 17:52:33
det er en god opskrift men den behøves ikk at hæve:)

Betina  -  2009-09-04 14:19:13
De er bare SUPER GODE. Vil sige at de er bedst friskbagte, men kan sagtens fryses og varmes igen. MUMS!

  -  2009-08-23 15:37:03
Der står da tydeligt, at man skal smuldre smørret i melet....

  -  2009-07-17 18:00:25
Du har glemt melet i opskrften

Nadja  -  2009-07-14 18:31:37
De BEDSTE pølsehorn jeg nogensinde har smagt!! Kan klart anbefales

Marlene  -  2009-06-26 16:06:17
Meget nemme at lave, jeg smeltede smør sammen med mælk hvilket kan spare lidt tid ;) SUPER smag! Min datter var vild med dem (hun er 2 år, meget kræsen) og kunne nemt ha' lavet flere end 32 ud af portionen. Men det er smag og behag om mængden af dej...

Frida  -  2009-06-14 19:19:23
SUPER DUPER gode pølsehorn! - lige til madpakken:D

Natasha :)  -  2009-06-02 13:36:19
Virkelig lækre pølsehorn ! Men som nogle andre har skrevet, er 15 min rigeligt. :)

Allan & Daniel - Tosser .  -  2009-05-21 00:12:34
det er nogle gode pøslehorn, det er godt og bage dem på en hære aften . :D

Line  -  2009-05-20 16:24:06
Jeg er igang ..med at lave dem.. jeg smeltet smøret lige som boller:) og har kommet en masse krydderier i dejen:) så er meget spændt på hvordan de bliver:)

Martin  -  2009-05-15 16:00:38
De smagte VIRKELIG godt. stort 10 tal. Hvis i skal lave cookies på et tidspunkt, så prøv "Chocolate-chip cookies" som det staves, de er super skønne. MUMS God fødselsdag til mig :D

  -  2009-04-25 14:14:24
Uhhhhhhhhhm de smager godt! anbefaldes !!

natasia  -  2009-04-06 17:35:44
super gode har aldrig smagt nogel bedre!!!!!!!

  -  2009-04-02 10:18:58
Uhm, har lige bagt dem. Smager godt men lidt tør...

En eller anden  -  2009-03-16 08:46:07
De ser over lækre ud :) skal lave dem til hjemkunstskab

Yeliz  -  2009-03-04 15:46:32
Super gode og nemme at lave. Smør kan sagtens reduceres til 75 gr. Jeg laver altid en dobbelt portion, hvoraf jeg laver almindelige boller.

Robert  -  2009-03-01 18:09:40
Super godt , har lige taget dem ud af ovnen . De smager bare godt , hæver flot er meget luftige . tips når du sætter pladen ind med pølsehornene så smid en 1 dl vand ind i bunden af ovnen og luk hurtig .

S  -  2009-02-15 18:52:47
Er i gang med at bage dem nu.. Har lavet dem én gang før og de blev vildt gode! Så glæder mig til disse er færdige.. :-) Bruger dem til madpakke. Fryser dem ned to og to, så man bare lige kan snuppe en pose med om morgenen.

--  -  2009-02-08 13:27:57
Kan man bruge margerine i stedet for smør ?

Katrine  -  2009-01-26 12:14:34
Skal til at lave dem nu, og de ser nemme ud :) dog en smule forvirring øverst i teksten :) Håber de smager godt :)

Sofie  -  2009-01-25 16:37:05
Pølsehornene er rigtig gode! Jeg får dog kun 18 stk af en portion... Men de smager dejligt :)

Tanja  -  2009-01-16 16:33:57
Super god opskrift. den har jeg tænkt mig at gemme..

Mette  -  2009-01-12 14:00:01
jeg syntes opskriften er utrolig god..det er tit hvis jeg ikke lige har noget smør hjemme at jeg bruger madolie og de er stadigvæk super gode.. men jeg bager den aldrig 15 min minum 10 min .. og kæresten elsker dem ....:-)

Dorte  -  2008-12-29 11:50:29
Jeg brugte fuldkorns hvedemel og dryssede en smule rosmarin over inden de kom ind i ovnen, og resultatet var nogle meget velsmagende pølsehorn, som endda var en smule sundere end normalt!

laila  -  2008-12-27 11:46:21
opskriften ser god ud jeg har tænkt mig at lave den

mig:)  -  2008-12-22 17:29:54
det er de bedste pølsehorn jeg nogen sinde har smagt:) og så er de nemme at lave!!...

Tuana  -  2008-12-17 19:03:51
De blev rigtige gode, dejen smager/ligner nærmest butterdej.. anbefales stærk! :) hæver en del, så de skal nok ikke ligge så tæt på hinanden på bradepanden

Caroline  -  2008-12-07 13:27:43
Rigtig gode, men formuleringen af opskriften kunne være bedre for børnene. Har givet 10.

Anne  -  2008-11-26 18:26:36
De er bare supergode.Denne gang havde jeg ikke så mange pølser så resten blev til kanelsnegle.Også supergode.

Lis  -  2008-11-23 15:54:46
De er supergode og nemme at lave. Rigtig god dej at arbejde med. Jeg lunede mælken og opløste gæren heri. Tilsatte æg, salt, sukker. Jeg bagte dem ved 200 grader i 17 min. og de var ikke tørre.

  -  2008-10-29 11:53:17
Jeg vil altid lave dem her! De her pølsehorn er de bedste!!

  -  2008-10-26 08:40:57
Jeg lavede dem igår og jeg synes altså de havde en mærkelig eftersmag. De er ikke rigtig mig

..  -  2008-09-28 19:55:04
Min datter har lavede dem til os som en suprise.. Men det var ikke så meget suprise for hun var nød til at ringe hjem og spørge hvad ovnen skulle stå på varmluft/alm. ovn. Så jeg synes heller ikke de er så børnevenlige ;) Men nu har vi sat dem i ovnen, de ser super lækre ud !

Maria Chahrazad  -  2008-09-08 19:10:40
Man får simpelthen lyst til at lave dem, med alle jeres positive ord .. det er da utroligt .. og ved i hvad? nu er dejen ved at hæve, jeres ord var alt for attraktivev, og dels at jeg faster og må åbne fasten om en times tid .. Så skal pølsehornene nydes! hvis ellers de bliver gode :p

Niki  -  2008-09-04 13:48:28
eneste grund til at de ikke får topkarakter er at de ikke er grove. Dejen er dejlig nem at arbejde med og målene passer bare perfekt sammen

  -  2008-09-03 21:59:24
jeg skal bruge opskriften til at sælge dem på min skole så håber de er vildt gode;)

Sara (:  -  2008-08-31 15:28:30
Smør er det lurpak eller kærgården?

kate i århus  -  2008-08-19 19:29:02
super geniale med party pølser og ost i...jummy... mange tak Lillian

Tanja  -  2008-08-18 15:35:22
Nøj de er bare skønne.. perfekt til fryseren også *mums*

Laura  -  2008-08-07 17:33:39
De smagte bare rigtig godt. Kan MEGET varmt anbefales!

Thorvald  -  2008-07-29 14:44:41
Uden diskution den bedste pølsehornsdej! Havde forleden en del dej i overskud, formede den til boller á 100 g, efterhævede 30 min., penslede med æg og bagte 20-25 min. v/180 gr, varmluft. Det giver de mest lækre og luftige boller, der fint holder sig friske til dagen efter. Ønskes bollerne sødere, tilsæt blot en spk. sukker eller to. Dejen kan endvidere udrulles til små pandekager. Et par spk. afkølet kødfyld (eks. svitz´et hakket oksekød med løg og peberfrugter) lægges på midten og pandekagens kanter foldes og lukke på midten, stilles med lukningen nedaf på bagepapir og efterhæver ca. 30 min., pensles med æg og bages ca. 25 min. v/ 180 gr. varmluft. Kan f.eks. serveres med kold eller varm chilisauce eller bare nydes som en snack.

Chi  -  2008-07-22 12:08:10
Skide god opskrift! meget populære til "disney+øl" aftenen... jeg gjorde det at jeg ´lavede en slags kechup/pure sovs m en smule basillikum og finthakket løg istedet for ren ketchup, det var os vældig godt :)

Rudy  -  2008-07-18 13:10:24
her er de bedste pølsehorn

laura  -  2008-07-11 21:27:20
det er rigtigt godt. Og man kan altid spise det til frokost, når man er på tur. kærlig hilsen laura!

Katrine  -  2008-07-03 16:28:33
Det er klart at de hedder de bedste pølsehorn! Jeg har prøvet mange forskellige opskrifter og de her er altså de bedste.

line nielsen  -  2008-06-26 17:33:02
utrolig gode pølsehorn :) passer perfekt til en lille snack når man er ude og køre i studentervogn.

diin største fan  -  2008-06-16 18:35:39
de er fandenme gode,, det er de bedste jeg nogen sinde har smagt,, duh kunne blive en god kok.

  -  2008-06-16 18:24:33
mums de smager fantastisk tak for opskriften :o)

ikast  -  2008-06-11 13:33:44
jeg syndes at billederne skal være mere tydeliger og nogen flere tips om pølsehorn men ellers fint her fra..:D

Louise  -  2008-06-07 14:11:52
Selv min veninde der ikke er vild med pølser, kunne lide dem.

kok amok  -  2008-05-23 20:40:07
alle ved at bagetiden er vigtig men de bliver meget bedre hvis man putter tre farvet krymmel i dejen og derefter hænger dejen ud på tørresnoren så den kan hæve.. efter en time piller man den ned og gør klar til og rulle.. hvis man i stedet pølse blander 4 rødspætter, 2 sild, en dåse minimajs og laver det til pølser i stedet får man nogen fantastiske horn

Louise H.  -  2008-05-22 11:17:49
Super gode til børnefødselsdag. Det var simpelthen en succes,ungerne var helt vilde ;-)

Karina og Poul  -  2008-05-08 16:35:46
de smager super godt men de tager lang tid at lave

Tanja  -  2008-05-07 14:55:38
jeg synes de er vildt gode og ungerne kan lide dem

rikkepigen  -  2008-05-04 11:52:13
Jeg bor i Australien, og de kendte slet ikke pølsehorn hernede. Nu bager de lystigt løs efter denne opskrift, og er helt vilde med dem :-)

Marlene  -  2008-05-02 10:28:26
Rigtig lækre pølsehorn. Lidt creme fraice gør kun brødene endnu lækrere.

Mille  -  2008-05-01 14:53:51
jeg er igang med at lave dem og jeg håber de bliver gode selvom jeg glemte at putte æg i :/ når men nu er det forsent.. hehe men de er ret nemme at lave..

GretheGrethe  -  2008-04-28 15:07:09
De er VIRKELIG gode.. Bager dobbelt potion, og fryser dem - bliver de ikke ringere af.. :D Prøv med pikantost og revet skinke - det er også et hit.. ;)

Susanne og Anne Mette  -  2008-04-13 14:51:50
de er bare super gode!.... og nemme at lave :)

Susanne  -  2008-04-10 12:37:20
Min søn på 13år synes de var nemme at lave og de smagte fantastisk.

jtr  -  2008-03-26 10:06:34
mums de er bare for lækre. laver dem til kærestens madpakke og han er vild med dem.

Dorthe  -  2008-03-18 12:17:27
Et lille tip. jeg brugte 80 gr. becel i stedet for smør, og brugte 1/3 grahamsmel - Super lækkert. Derudover smager de også fantastisk med ost og skinke.

Michael & Stine  -  2008-03-09 19:48:23
de pølsehorn kan varmt anbefales, dejlig nemt som er cool for os da vi ikke står og bager så helt vildt meget og så smager de bare himmelsk :P

SN  -  2008-03-09 19:30:55
Jeg har prøvet mange opskrifter på pølsehorn, men den her er absolut den bedste! Dog synes jeg at dejen var en anelse svær at rulle ud, men resultatet taler for sig selv, så derfor giver jeg opskriften 10 :-)

futteline  -  2008-02-24 08:11:20
de er gode og laver dem igen i dag men rigtig bag dem kun 15 min

Michelle  -  2008-02-18 13:27:18
De er de bedste jeg nogen sinde har smagt.Jeg kunne spise 100-af dem ,men det kan man jo ikke:)

sabrina  -  2008-02-13 17:13:44
mmmm.. de er bare vildt gode.. et hit herhjemme.. og rigtig nem opskrift

Camilla  -  2008-02-09 13:35:48
De rigtig gode. de bliver lige ekstra gode med chiliketchup i!!!

Carina  -  2008-02-06 08:33:59
Dem vil børnene syns er eet hit :P

Anni  -  2008-02-03 16:05:23
Bland ketchup med en smule sennep og oregano, så blier det kun bedre.

Andreas  -  2008-01-31 11:21:26
De pølser man bruger er meget vigtige for resultatet. Mine bedste resultater har jeg indtil videre fået med grillpølser fra Fakta; det uden sammenligning dårligste med "ægte" pølsehornspølser.

..  -  2008-01-25 16:17:23
WOW, fantastiske;p MUMS..

  -  2008-01-14 14:21:25
jeg synes de er rigtig gode men man kan også bruge noget groverer mel så er de lidt sundere

Lone  -  2008-01-13 22:14:08
Har lige lavet til 25 børn og de er virkelig gode. Kan også bruges til bolledej.

frandsen  -  2007-12-18 20:27:51
den bedste pølsehorn´s opskrift jeg har brugt, de er utrolig gode umm..

mig  -  2007-12-06 18:51:59
15 minutter var slet ikke nook !

mig og hende  -  2007-12-06 18:39:54
totalt lækkert ! men vi fik ikke 32 ?

The-queen  -  2007-11-15 17:09:02
De er super lækre

Perkeren  -  2007-11-12 16:24:34
det bedste pølsehorn man nogensinde har smagt 12/11.2007

Bettina  -  2007-11-05 15:33:03
De smager fantastiske :D

Til Manuela  -  2007-11-04 18:52:35
Der står da hvad man skal gøre med både smør/melblandingen.. Altså dvs at der står at mælk, gær, salt, sukker og æg skal tilsættes til det og så skal det æltes godt....

Camilla  -  2007-10-27 17:07:39
Super-gode - især med Krafts Barbecuesauce i stedet for ketchup!!!!!!!

azil93  -  2007-10-15 12:21:45
skal lige prøve, er elendig tiltil madlavning, så håber det går XD

Manuela  -  2007-10-09 21:21:37
Skal til at lave dem for 20 3-årige... Hvor lang tid skal man give dem i ovnen, efter de har været frosset, for at de ikke bliver tørre?

konen med pølsehornene  -  2007-09-28 13:57:19
de er numselækre! men det er en ikke-børnevenlig beskrivelse og der står ikke hvad man ellers skal gøre med melet og smørret!

miiijeh  -  2007-09-25 15:13:47
mhh . glæder mig allerede ! q: hah .

Susanne  -  2007-09-24 15:42:56
De er bare rigtig gode.... Størrelsen er perfekt til børnenes madpakker. Og så er de stadig gode dagen efter.

  -  2007-09-17 14:03:36
.. smager ikk af så meget

-  -  2007-09-17 00:25:57
Prøv at pensle trekanterne med lidt tomatpure med frisk oregano i... det smager bare super.. bliver lidt pizzaagtige

Katja  -  2007-09-10 13:34:20
Bland hvedemel med havregryn, og brug olie i stedet for smør - så er de lækre og ikke så fedende når man nu spiser dem i store mængder :)

Louie  -  2007-08-30 11:33:44
Jeg skal til at lave dem nu, uden gær. Hahahaha

janni kjær  -  2007-08-27 18:29:37
virkelig nemme at lave glæder med til at smage:D

Morten  -  2007-08-24 19:34:02
Lavede 3 dobbelt potion i en kæmpe skål fra imerco til 60 kr. og de blev fantastico, uden tvivl de bedste jeg har smagt og lavet...

Vibeke  -  2007-08-12 16:05:56
Jeg dryssede sesam frø ovenpå... -Prøv det ...-Mmmm

Vibeke  -  2007-08-12 15:06:28
Jeg dryssede sesam frø ovenpå... -Prøv det ...-Mmmm

Vibeke  -  2007-08-12 15:05:29
Ja der har i sQ ret... de er jo super gode :-P

Janne  -  2007-08-08 13:58:34
De smager også rigtig godt med1/3 grahamsmel og 2/3 hvedemel! :)

Betina og Mia  -  2007-07-31 22:04:07
vi har lige bagt dem, de bare gode. et tip: brug 110 g smør og bag dem 16 min.

linda  -  2007-07-25 14:24:09
Namme nam - og enda forste gang jeg bager polsehorn....men pas pa ikke at bage for lange sa blir de torre pa 2. dagen. omkring 15 min. er fint.

mia  -  2007-06-14 19:20:31
Mums! Ha lige bagt en portion, og de er super lækre. brugte 1/3 grahamsmel med godt resultal. De bedste hjemmelavede pølsehorn jeg har smagt :-)

Nina  -  2007-06-04 19:45:16
Rigtig lækre, især med revet ost og skinke... mums

Rasmus  -  2007-06-03 20:29:26
Jeg har fået de pølsehorn der er bedre

Sofie  -  2007-06-03 16:43:33
Rigitg smovse pølsehorn, kan slet ikke stoppe når jeg først går igang:) Skar lidt ned på smøret, men de er som sagt stadig super gode!

Hans og Grethe  -  2007-06-01 15:34:27
Vi håber de bliver rigtige gode. Vi skal til at lave dem.

Mig  -  2007-05-23 14:27:00
Jeg håber de smager godt da jeg skal have dem med til Fårupsommerland

jesper kruse  -  2007-05-17 14:33:15
jeg syndes de er de beste pølse-horn/brød jeg har smakt i to år

  -  2007-05-16 08:41:35
jeps, de kan sagtens fryses.

Beksen  -  2007-05-15 19:19:51
min kæreste spurgte om det var butterdej ! - så luftige, bløde og lækre er de !!! :D

Mai  -  2007-05-15 14:39:52
Kan de fryses?? De lyder rigtig lækre!! :o)

Heidi  -  2007-05-10 02:21:05
Hold da kæft hvor smager de bare godt.... mums...

Miig  -  2007-04-04 00:53:26
Smager Skide Godt, Ligger Godt I Maven :D

Nadia & Karina  -  2007-03-21 15:24:22
Vi skal til at lave dem nu og de ser meget lækre ud !

susie  -  2007-03-19 14:30:39
ups der skulle stå dejlig

susie  -  2007-03-19 14:30:01
super gode. ejlig opskrift. vil bruge den frem over

heksehyyl  -  2007-02-19 18:45:53
de var super lækre og meget nemme at bage....;)

  -  2007-02-17 15:30:47
Pas på med at bage dem for længe, så bliver de tørre. 15 min er længe rigeligt.

Tip!  -  2007-02-17 15:28:55
Gode horn, men kan sagtens laves med vand i stedet for mælk, uden at blive tørre!! Man kan også reducere smørmængden en anelse ;)

Henriette og Sivert  -  2007-02-17 14:01:50
Formulering er lidt fumlet, salten og sukkeret bør opløses i mælken før det blandes med melet.

Julia og Emilie  -  2007-02-03 15:15:28
vi skal til at lave dem, håber de gode :-)

Bianca.  -  2007-01-31 22:25:53
Det er de bedste jeg har smagt. lette og luftige. MUMS!

  -  2007-01-11 11:21:17
Til Louise: Så har du nok ´kommet for meget mel i...

Louise  -  2007-01-08 17:46:34
Jeg syntes de er ret tørre.

Anja  -  2007-01-07 22:12:10
Super gode, - nemt at have med at gøre. Brunch-pølser kan godt være lidt for krydret for de mindste...

Louise  -  2006-12-30 20:47:10
Super gode! Brunchpølser med ost i kan varmt anbefales at putte i uhmmm.

Carina  -  0000-00-00 00:00:00
Dejen hæver meget, så det er en skidt idé at lave dobbeltportion i en skål... Ellers skal det være en meget stor skål...

  -  0000-00-00 00:00:00
jeg synes det er de bedste pølsehorn jeg nogensinde har lavet!

Stephanie og Nicklas  -  0000-00-00 00:00:00
(-:Nemme at lave og jeg tror de smager godt!!!!!:-)