Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Squashkage 02

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt af : HLWA

Indsendt :

Squashkage 02 4 Squashkage 02 1 Squashkage 02 2 Squashkage 02 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
240 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
75 gram Solsikkekerner 1 dl. 60 gram
    1 dl. 60 gram
1 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram


Opskrift:

Rør blødt smør og rørsukker sammen. Pisk æggene i ét af gangen og rør godt imellem hvert æg.

Sigt mel, bagepulver, vaniljesukker og kanel sammen og rør det i dejen. Rør revet squash og solsikkekerner i.

Hæld dejen i en smurt springform og bag kagen ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 1 time.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)

Opskriften er vist 15240 gange,
og udskrevet 381 gange.


Energi:
KJ total 14930 (3554 kcal)
KJ pr. Pers. 1244 (296 kcal)
Vægt ialt 1191 gram
Vægt pr. Pers. 99 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1253 KJ (298 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 33.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Per  -  2011-08-27 16:05:38
Ved godt at squashkager gerne er svampede, men jeg synes nu denne er mere over i klæg, evt. dobelt op på bagepulver?

Per  -  2007-06-22 17:06:00
Jeg vil tro at flormelisen skal drysses over kagen når den er bagt.

Connie  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal flormelis bruges til?