Marinerede skinkespyd med ananasrelish

Marinerede skinkespyd med ananasrelish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandKilde : Friland

Indsendt :     

Ingredienser:
 Skinkespyd:
600 g.skinkekød i tern 2 x 2 cm
1-2 zucchini (squash) i skiver
1-2 peberfrugter i store tern
 Grillspyd
 Olie til pensling
 
 Marinade:
4 spsk.olivenolie
1 spsk.limesaft
 Et par stænk Hot Pepper Sauce eller Tabasco
 Groft salt
 
 Ananas relish:
2 dl.fint hakket ananas
1 dl.fint hakket papaya
0.5 dl.fint hakket rød peberfrugt
0.5 dl.fint hakket salatløg
1 lille fint hakket stærk grøn chili
2 spsk.fint hakket mynte
 Groft salt
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til marinaden. Dup kødet tørt og læg det i en plasticpose. Hæld marinaden ved og luk posen. Mariner kødet i køleskabet i 1-2 timer.

Bland ingredienserne til relish. Smag til med salt. Lad den stå 1 time ved stuetemperatur inden servering.

Fordel kød, zucchini og peberfrugt på grillspyd. Grill spyddene ca. 10 minutter. Vend dem jævnligt og pensl dem samtidig med olie. Krydder spyddene med salt og peber.

Tilbehør
Salat af flere slags salatblade. Dressing af 2½ del olie og 1 del eddike, smagt til med salt og peber.

Tips:

Marinerede skinkespyd er en dejlig måde at sommer-grille på. Dekorativt i grønne og gule nuancer og med dejlig frisk tilbehør af ananas.





karakterer:
Opskriften er vist 6372 gange,
og udskrevet 118 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu