CornCakes

CornCakes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Cornflakes

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Jonas Hansen (JoHa Cookies)

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 dl.mælk
100 g.margarine
75 g.sukker
1 tsk.vanille pulver
5 dl.Cornflakes
0.5 tsk.kanel
 
Opskrift:
Smelt margarinen på en pande, og derefter sæt den på køl. Når margarinen er kølet ned, så find en skål og tag først sukkeret i, derefter melét, så vanilje og kanel, så mælken og tilsæt nu margarinen. Rør rundt i det (Helst med alm. piskeris, da et elektrisk ikke er godt til denne dej)

Tilsæt cornflakes, og rør rundt igen. Tag en teske, og sæt dejen på bagepapiret som små toppe.

Nu skal dine kager havde 180-200 grader i alm. ovn, og ved 185 grader i varmlufts ovn. De er færdige når de er lidt hårde, og når kanten er brun.

Serveringsforslag:
Sæt dem på køl i ca. ½ time før servering.

Tips:

Dette er en idéel opskrift for dem som gerne vil lave nemme og hurtige bagværker. Opskriften er skrevet af Jonas Hansen (JoHa Cookies) Skal du havde en fedtfattig v. så lad værd med at tage vanille pulver i, og sukkeret. I forvejen er corncakes' opskriften lidt fedtfattig. Bóun appetit.





karakterer:
Opskriften er vist 7334 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-08 11:16:10
Det er selvfølgelig rigtigt - Mel skal ikke puttes i!

  -   2009-03-02 15:42:02
Vi tror at der skal 4-5 dl. mel i dejen.

  -   2008-10-29 08:56:49
I forhold til fremgangsmåden er mel ikke beskrevet i opdkriften

  -   2007-05-21 15:44:59
de smager vældig godt