Kanelsnegle

Kanelsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 40 stk.
KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 120 minutter

Indsendt af : Mariposa

Indsendt :      Red :
Kanelsnegle, billede 4 Kanelsnegle, billede 1 Kanelsnegle, billede 2 Kanelsnegle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Gær, frisk
1.5 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Kardemomme, stødt
800 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 spsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker og salt tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.

Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.

Imens røres blødt smør og sukker sammen til fyldet.

Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.

Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Lad sneglene efterhæver overdækket i 40 minutter.

Sneglene pensles med sammenpisket æg og bag kanelsneglene i forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i 6-8 minutter midt i ovnen.

De afkølede snegle overtrækkes med glasur.

Tips:

Man kan pynte de penslede snegle med hakkede mandler eller perlesukker inden man sætter dem i ovnen, hvis det skal være ekstra festligt.





Beskrivelse:

Opskrift på nemme og svampede kanelsnegle

Findes der noget bedre end duften af nybagte kanelsnegle? Det synes vi ikke! Derfor får du her vores opskrift på hjemmelavet kanelsnegle – perfekte som lækker snack, dessert eller til madpakken.

Selvom der er tale om nemme kanelsnegle, går du ikke det mindste på kompromis med smagen. Hvis du følger vores opskrift, får du svampede kanelsnegle med den helt rigtige konsistens og smag. Hurtige kanelsnegle er nemlig ikke lig med ringe kanelsnegle!

Kanelsnegle uden æg

Vores opskrift er på remonce kanelsnegle uden æg. Remonce er en sød, smørbaseret fyldning, der giver kanelsneglene smag, saft og fylde. Vi bruger dog æg til pensling, men du kan også vælge at bruge mælk i stedet. Du får stadig lækre, bløde kanelsnegle.

Kalorier i kanelsnegle

Når det kommer til kalorier i kanelsnegle, er der flere måder, du kan reducere dem på. Vi kommer nemlig ikke uden om, at en kanelsnegl har kalorier i den høje ende. Hvis du vil mindske kalorierne, kan du dog reducere mængden af smør og i stedet bruge mager yoghurt eller skyr. Sødmælken kan du udskifte med letmælk eller skummetmælk, og sukkermængden kan reduceres og den reducerede del kan erstattes med sødemiddel, som fx sukrin.

FAQ

Kan kanelsnegle fryses?

Ja, du kan sagtens fryse kanelsnegle. Både når de er bagte såvel som ubagte.

Hvor mange kalorier er der i en kanelsnegl?

Denne kanelsnegls kalorier ligger på 316 kcal pr. 100 gram.

Kan man lave kanelsnegle uden brun farin?

Hvis du skulle mangle hel eller ikke har nok farin, så kan der i stedet bruges almindeligt hvidt sukker. Smagen bliver dog ikke helt den samme.

karakterer:
Opskriften er vist 4556931 gange,
og udskrevet 96444 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (1550 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 26391 (6283 kcal)
KJ pr. stk. 659 (157 kcal)
Vægt ialt 1983 gram
Vægt pr. stk. 49 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1330 KJ (316 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 47.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-03-16 12:30:52
Nem ligetil opskrift Dejlige til en kaffe tår

  -   2022-10-12 09:34:51
Disse var nemme at bage for en begynder og uden tvivl de bedste, jeg nogensinde har smagt. Saftige og bløde. Jeg bor i England, så måtte bruge tørgær (14 gram) og brugte en blanding af “strong flour” og alm. mel. Jeg brugte også “ægte” kanel dobbelt op da det har en mildere smag. Næste gang vil jeg nok fryse halvdelen inden jeg bager da der er ret mange, og de jo er bedst i starten.

  -   2022-08-04 20:51:35
De bliver fantastisk jeg fryser kanelsneglene ned inden de bliver bagt, de bliver som ny bagte i ovnen, så gar jeg altid hjemmebag at tage ud

  -   2022-02-15 08:50:49
de var mega goooode

  -   2021-10-19 10:35:01
Her har jeg brugt soyamælk og vegansk smør da manden ikke kan tåle mælk. De bliver forsat virkelig gode

  -   2021-10-02 21:24:26
Super lækre kanelsnegle - jeg frygtede at de ville blive tørre, men det er de slet ikke 😁 Jeg havde først rullet dejen ud til dobbelt så stor størrelse fordi jeg synes den blev så tyk, men så gik det op for mig at jeg ville mangle kanelsmør. Så foldede dejen sammen så den ramte den rette størrelse og det var slet ikke noget problem. Og de blev super gode selvom dejen var tykkere end jeg havde regnet med 😅

  -   2021-08-27 21:40:41
Laver dem med bagepulver i stedet for gær. Ganske udmærket resultalt. Laver dem for anden gang nu.

  -   2021-07-25 13:45:11
Er remoncen for tynd har du for blød smør sæt det i fryseren til det er fast ,så perfekt 👏at dejen ikke hæver er for varm mælk når du får gær i ,stik en finger i mælken ,kan du ikke mærke varmen er det ok .fingervarm.ellers dræber du gærseller

  -   2021-04-05 12:02:57
Jeg vil 100% anbefale den her opskrift den er meget nem, men man kan også frys es den ned og tage dem med på tur. (Jeg har valgt ikke at pensle dem for det kan man altså godt und være, hvis man ikke har æg.) Tusind tak for denne opskrift👌

  -   2021-02-19 11:54:39
Det er mig, min familie og de fleste fra min vej´s ynglings! Jeg har bagt rigtigt mange kanelsnegle i mit liv med mange forskelligt opskrifter men den her er klart favoriten

  -   2021-02-07 15:26:40
Til Amanda Prøv at ælt dejen i længere tid næste gang, evt. på røremaskine

  -   2021-02-05 21:15:54
Altså jeg synes dejen er ret flydende med kun de 800g mel. Kan ikke helt se hvordan det skal kunne rulles ud når det er så flydende? Hvor meget mel skal der i virkeligheden til?

  -   2021-01-30 16:42:14
Jeg er 11 men selv jeg kan lave den det er den beste opskrift på kanelsnegle jeg nogen sene har smagt virkelig virkelig godt 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 og det synes hele min familie også lave en 😀 hvis i er enig i det er jeg siger.

  -   2020-11-01 15:47:46
Kan kanelsnegle fryses

  -   2020-09-10 12:48:02
De er fantastiske. Min foretrukne opskrift på snegle og jeg har endda været mange igennem 😍. Jeg giver dem dog 2 minutter længere i ovnen, men der er naturligvis altid forskel på ovne. Tip: jeg folder altid den yderste ende af dejen ind under sneglen og nipper den fast i kanten, så er man ud over remonce der flyder ud.

  -   2020-09-06 22:06:35
Jeg var godt nok lidt skeptisk, da alle andre opskrifter med kanelsnegle blev enten tørre og kedelige, eller helt splattede ud. Men hold nu magle de er gode! Ultimativt de bedste kanelsnegle jeg nogensinde har smagt, bagt eller købt!

  -   2020-08-05 15:54:07
Bedste opskrift Har altid kanelsnegle i fryseren Bager dem ofte

  -   2020-07-31 17:13:47
Mega gode 😀😀😀😀😀😀😀

  -   2020-07-23 14:45:27
Bliver mega gode hver gang, aldrig haft problemer med opskriften

  -   2020-07-20 21:54:44
Super gode! Jeg var lidt skeptisk fordi dejen var meget klistret da jeg satte den til hævning, men den var let at rulle ud alligevel. Jeg lavede ekstra fyld, men det var faktisk ikke nødvendigt.

  -   2020-07-17 18:00:17
jeg synes at opskriften er fin nok det smager godt men har set bedre

  -   2020-07-12 16:13:05
Kan man bruge tørgær istedet for frisk gær?

  -   2020-05-14 10:07:14
Hvis der tilføjes bageenzym ca 15 gram så bliver de lidt mere luftige. Jeg har desuden tilsat surdej ca 3 dl. reducere mælkemængen med 1,5 dl. Jeg hæver dem i ovnen med damp. Dvs. Kog 1,5 l vand sæt ind i den kolde ovn, hvorefter der sættes bagværk ind i ovnen i 20 min, derefter tages brødet ud og hæver frem til, at ovnen er varm. Herefter følges opskriften.

  -   2020-04-03 12:58:59
Er i gang med at bage dem mega gode prøv at pynte med noget andet

  -   2020-04-02 13:55:02
Er der nogle der har prøvet at fryse disse? Og i så fald, var de gode efterfølgende?

  -   2020-03-25 21:58:50
Mega lækkert hvis man tilføjer 1 dl brunfarin i stedet for 3 dl sukker, så 2 dl sukker og 1 brunfarin!!

  -   2020-03-22 12:53:45
Første gang jeg prøver at lave dem super nem opskrifte .er bare lækre vi elsker dem og delte dem 2 naboer lavede 1,5 gange af fyldet .skal helt sikkert laves igen.

  -   2020-03-01 21:50:45
Min dej var helt umulig, ville ikke hæve og var helt hård. Remoncen var aaalt for tynd. Vil virkelig ikke anbefale opskriften. Jeg fulgte det hele og målte det hele af. Jeg endte med at smide det hele ud :(

  -   2019-11-29 14:01:43
Hej kan man godt fryse dem. VH lis

  -   2019-11-27 14:16:44
Folk skriver at remoncen flyder ud. Og det er rigtigt. Men prøv at bruge 200 gr smør istedet for 250 gr. Det giver en fastere remonce. Pak sneglene op af hinanden, og Husk at lægge den løse ende Under sneglen så den ikke åbner sig. Bo

  -   2019-11-21 16:37:07
tak

  -   2019-10-20 11:36:38
Den bedste opskrift.

  -   2019-08-01 09:27:20
De er bare så gode,nemme at lave og gir en stor portion, også til boxen.

  -   2019-06-10 13:48:00
Har nu lavet disse snegle 2 gange dog begge gange i en høj bradepande. De bliver helt fantastiske og bager sig op i højden og forbliver luftige og friske. Det kan kun anbefales. Sidste gang her med hakkede æbler og mandler.

  -   2019-04-10 15:03:28
Det er nemme kanelsnegle :)

  -   2019-03-27 17:16:08
Super lækre snegle 👌❤️👌

  -   2019-03-09 14:47:22
Har brugt denne opskrift gennem mange år efterhånden. Den er den bedste.

  -   2019-03-02 20:03:08
Dejligt luftige. Lavede dem med dobbelt portion af kanel creme. Kan varmt anbefales!

  -   2019-02-24 23:32:34
De smager ufattelig godt. 5 stjerner fra alle her i huset.

  -   2018-11-22 17:01:19
Har prøvet med æblestykker - og selvfølgelig kanelfyldet - Og det er bare numme-numme-num

  -   2018-11-03 10:03:22
Virkelig gode og nemme at lave, og bliver ikke tørre efter en dag, som mange andre kan blive.

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her